Rahastot

Suomalaiset yhteisöt käyttävät eniten Evlin rahastoja. Hoidamme rahastoja systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Toimintamme nojaa kvantitatiiviseen tutkimustietoon ja hyödyntää näyttöön perustuvia sijoitusmenetelmiä.

Evlille useampi palkinto Euroopan Lipper Fund Awardsissa

Evli palkittiin parhaana korkorahastotalona Lipper Fund Awards 2019 -tilaisuudessa. Lisäksi Evli Lyhyt Yrityslaina B -rahasto voitti euromääräisten lyhyiden yrityslainojen luokassa kaksi palkintoa.

Espanjan paras korkorahastotalo

Evli-Rahastoyhtiö palkittiin parhaana korkorahastotalona Morningstarin Awards -palkintogaalassa Espanjassa.

Evlillä kaksi korkosalkunhoitajaa Euroopan parhaiden joukossa

Korkosijoitusjohtaja Juhamatti Pukka ja seniori salkunhoitaja Jani Kurppa on rankattu Euroopan parhaiden salkunhoitajien joukkoon Citywiren Euro Stars -vertailussa. 

rahastot

Rahastot

Tutustu kattavaan rahastovalikoimaamme ja katso rahastojen arvot.

Rahastot

Yrityslainat ja korot

Valikoimamme kattaa eurooppalaiset yrityslainat kaikissa maturiteetti- ja luottokelpoisuusluokissa, myös kehittyvien markkinoiden yrityslainat länsivaluutoissa. Keskitymme positiivisen kassavirran yhtiöihin, jotka vähentävät velkaantumisastettaan ja parantavat lainanhoitokykyään. Evli kuuluu Euroopan johtaviin korkovarainhoitajiin.

Globaalit osakkeet

Salkunhoitomme noudattaa kurinalaista ja systemaattista osakevalintaa sekä kehittyneistä että kehittyvistä maista. Sijoitamme edullisesti hinnoiteltuihin yhtiöihin, joilla on hyvä pitkän aikavälin kassavirta ja velanhoitokyky. Evli on palkittu yhtenä parhaista eurooppalaisiin osakkeisiin sijoittavista varainhoitajista.

Pohjoismaiset osakkeet

Osakevalintamme perustuu syvälliseen yritysanalyysiin ja yritystapaamisiin. Salkunhoitomme sijoittaa myös merkittävän tuottopotentiaalin omaaviin pienyhtiöihin pitkää markkinakokemusta hyödyntäen. Tuloksena ovat pragmaattisesti rakennetut rahastot, joissa jokaisella yhtiövalinnalla on merkitystä.

Faktorirahastot

Evlin faktorirahastojen sijoitusfilosofia perustuu vahvaan akateemiseen näyttöön. Sijoituksissa painotetaan akateemisesti todettuja faktoreita, kuten arvoa, momentumia, carrya ja trendiä. Hyödyntämällä kurinalaisia sääntöjä, systemaattista prosessia ja järkevää hajautusmenetelmää tehostetaan riskikorjattuja tuottoja.

 

Kehittyvät markkinat

Keskitymme sijoituksissamme nopean kasvun kehittyviin maihin ja kulutuskysynnän noususta hyötyviin yhtiöihin, jotka analysoimme kohdemaissa. Evlillä on vankka kokemus myös Venäjän markkinoilta.

Varainhoitoratkaisut

Varainhoitoratkaisumme tarjoavat aktiivisesti hoidettuja ja laajasti hajautettuja kokonaisratkaisuja verotehokkaassa paketissa. Omaisuusluokkien allokoinneissa noudatetaan mallinnusta, joka minimoi inhimillisten tekijöiden vaikutukset tavoitteenaan hyvä riskikorjattu tuotto.

Vaihtoehtorahastot

Kiinteistörahastojen kautta voi sijoittaa vaivattomasti suoraan kiinteistösalkkuun ja kasvuyhtiörahastomme kautta voit sijoittaa lupaavimpiin pohjoismaisiin kasvuyhtiöihin.

Onnittelut Evli Yrityslaina -rahastolle

20 vuotta vahvaa ja vakaata tuottoa, Mikael Lundströmin hallinnoima rahasto vuodesta 1999

Lue lisää

Evli-Rahastoyhtiö täyttää 30 vuotta

Evli perusti ensimmäisen sijoitusrahastonsa, Evli Select -osakerahaston, lokakuussa 1989. Rahasto on sijoittanut varansa suomalaisiin osakkeisiin menestyksellisesti jo kolmenkymmenen vuoden ajan.

Lue lisää

Suomen paras instituutiovarainhoitaja

Yhteisösijoittajat arvioivat Evli Pankin viidentenä vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi varainhoitajaksi KANTAR SIFO Prosperan "External Asset Management 2019 Finland" -tutkimuksessa.

Lue lisää