Rahastot

Suomalaiset yhteisöt käyttävät eniten Evlin rahastoja. Hoidamme rahastoja systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Toimintamme nojaa kvantitatiiviseen tutkimustietoon ja hyödyntää näyttöön perustuvia sijoitusmenetelmiä.

Rahastojen uudet säännöt tulevat voimaan 1.10.2020. Tutustu uusiin sääntöihin.

Evlille useampi palkinto Euroopan Lipper Fund Awardsissa

Evli palkittiin parhaana korkorahastotalona Lipper Fund Awards 2019 -tilaisuudessa. Lisäksi Evli Lyhyt Yrityslaina B -rahasto voitti euromääräisten lyhyiden yrityslainojen luokassa kaksi palkintoa.

Espanjan paras korkorahastotalo

Evli-Rahastoyhtiö palkittiin parhaana korkorahastotalona Morningstarin Awards -palkintogaalassa Espanjassa.

Evlillä kaksi korkosalkunhoitajaa Euroopan parhaiden joukossa

Korkosijoitusjohtaja Juhamatti Pukka ja seniori salkunhoitaja Jani Kurppa on rankattu Euroopan parhaiden salkunhoitajien joukkoon Citywiren Euro Stars -vertailussa. 

rahastot

Rahastot

Tutustu kattavaan rahastovalikoimaamme ja katso rahastojen arvot.

Evli Green Corporate Bond -rahasto

20 vuoden yrityslainaosaaminen nyt myös entistä vihreämpänä

Lue lisää

Uudistimme rahastojen ESG-raportit

Uudet ESG-raporttimme tarjovat sijoittajille yhden markkinoiden laajimmista ja monipuolisimmista katsauksista rahastojen vastuullisuuteen.

Tutustu

Kuinka sukupolvelta toiselle siirtyvät perinteet ovat auttaneet rakentamaan yhtiömme menestystarinaa?

Perinteet kasvattavat uuden sukupolven salkunhoitajia.

Lue lisää

Rahastot

Yrityslainat ja korot

Valikoimamme kattaa eurooppalaiset yrityslainat kaikissa maturiteetti- ja luottokelpoisuusluokissa, myös kehittyvien markkinoiden yrityslainat länsivaluutoissa. Keskitymme positiivisen kassavirran yhtiöihin, jotka vähentävät velkaantumisastettaan ja parantavat lainanhoitokykyään. Evli kuuluu Euroopan johtaviin korkovarainhoitajiin.

Globaalit osakkeet

Salkunhoitomme noudattaa kurinalaista ja systemaattista osakevalintaa sekä kehittyneistä että kehittyvistä maista. Sijoitamme edullisesti hinnoiteltuihin yhtiöihin, joilla on hyvä pitkän aikavälin kassavirta ja velanhoitokyky. Evli on palkittu yhtenä parhaista eurooppalaisiin osakkeisiin sijoittavista varainhoitajista.

Pohjoismaiset osakkeet

Osakevalintamme perustuu syvälliseen yritysanalyysiin ja yritystapaamisiin. Salkunhoitomme sijoittaa myös merkittävän tuottopotentiaalin omaaviin pienyhtiöihin pitkää markkinakokemusta hyödyntäen. Tuloksena ovat pragmaattisesti rakennetut rahastot, joissa jokaisella yhtiövalinnalla on merkitystä.

Faktorirahastot

Evlin faktorirahastojen sijoitusfilosofia perustuu vahvaan akateemiseen näyttöön. Sijoituksissa painotetaan akateemisesti todettuja faktoreita, kuten arvoa, momentumia, carrya ja trendiä. Hyödyntämällä kurinalaisia sääntöjä, systemaattista prosessia ja järkevää hajautusmenetelmää tehostetaan riskikorjattuja tuottoja.

 

Kehittyvät markkinat

Keskitymme sijoituksissamme nopean kasvun kehittyviin maihin ja kulutuskysynnän noususta hyötyviin yhtiöihin, jotka analysoimme kohdemaissa. Evlillä on vankka kokemus myös Venäjän markkinoilta.

Varainhoitoratkaisut

Varainhoitoratkaisumme tarjoavat aktiivisesti hoidettuja ja laajasti hajautettuja kokonaisratkaisuja verotehokkaassa paketissa. Omaisuusluokkien allokoinneissa noudatetaan mallinnusta, joka minimoi inhimillisten tekijöiden vaikutukset tavoitteenaan hyvä riskikorjattu tuotto.

Vaihtoehtorahastot

Evlin vaihtoehtorahastojen valikoima kattaa sekä pääoma-, kiinteistö että infrastruktuurirahastot. Niitä hoitavalla 17-henkisellä tiimillä on keskimäärin yli 20 vuoden kokemus vaihtoehtorahastojen saralta.

Käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa

Evli neljättä vuotta peräkkäin käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa KANTAR SIFO Prosperan "External Asset Management 2020 Finland" -tutkimuksessa.

Lue lisää