Rahastot

Suomalaiset yhteisöt käyttävät eniten Evlin rahastoja. Hoidamme rahastoja systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Toimintamme nojaa kvantitatiiviseen tutkimustietoon ja hyödyntää näyttöön perustuvia sijoitusmenetelmiä.

Suomen paras vastuullisessa sijoittamisessa

Evli on palkittu SFR “Responsible Investment Award 2021” -tunnustuksella parhaimmasta vastuullisen sijoittamisen varainhoito-osaamisesta Suomessa.

Evli jälleen paras ja käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa

Tämän vuotinen sijoitus on jatkoa Evlin aiemmalle erinomaiselle menestykselle Kantar Prosperan yhteisövarainhoidon vuosittaisissa asiakastutkimuksissa.

Evlin rahastot voittivat Lipper Fund Awards 2022 -palkintoja

Lipper Fund Awards on jakanut tämän vuoden rahastopalkinnot. Evlin rahastot saivat myös tänä vuonna voittoja sekä koko Euroopan tasolla että suurissa Euroopan maissa.

rahastot
Rahastot

Tutustu kattavaan rahastovalikoimaamme ja katso rahastojen arvot.

Evli lahjoittaa 100 000 euroa humanitaariseen apuun Ukrainaan

Evli tukee Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta Ukrainan kriisistä ja konfliktista kärsiviä.

Lue lisää

Hiilineutraali varainhoitaja vuoteen 2050 mennessä

Evlin uudet ilmastotavoitteet tähtäävät aitoon vaikuttavuuteen sijoituksissa, yritysten toiminnassa sekä toimialalla.

Lue lisää

Suomen paras vastuullisessa sijoittamisessa

Evli on palkittu SFR “Responsible Investment Award 2021” -tunnustuksella parhaimmasta vastuullisen sijoittamisen varainhoito-osaamisesta Suomessa.

Lue lisää

Nordic Investor Podcast

Evlin markkinastrategi Tomas Hildebrandt ja jaksoittain vaihtuvat vieraat keskustelevat pohjoismaisten sijoitusmarkkinoiden ajankohtaisista trendeistä.

Kuuntele jaksot (EN)

Rahastot

Yrityslainat ja korot

Valikoimamme kattaa eurooppalaiset yrityslainat kaikissa maturiteetti- ja luottokelpoisuusluokissa, myös kehittyvien markkinoiden yrityslainat länsivaluutoissa. Keskitymme positiivisen kassavirran yhtiöihin, jotka vähentävät velkaantumisastettaan ja parantavat lainanhoitokykyään. Evli kuuluu Euroopan johtaviin korkovarainhoitajiin.

Globaalit osakkeet

Salkunhoitomme noudattaa kurinalaista ja systemaattista osakevalintaa sekä kehittyneistä että kehittyvistä maista. Sijoitamme edullisesti hinnoiteltuihin yhtiöihin, joilla on hyvä pitkän aikavälin kassavirta ja velanhoitokyky. Evli on palkittu yhtenä parhaista eurooppalaisiin osakkeisiin sijoittavista varainhoitajista.

Pohjoismaiset osakkeet

Osakevalintamme perustuu syvälliseen yritysanalyysiin ja yritystapaamisiin. Salkunhoitomme sijoittaa myös merkittävän tuottopotentiaalin omaaviin pienyhtiöihin pitkää markkinakokemusta hyödyntäen. Tuloksena ovat pragmaattisesti rakennetut rahastot, joissa jokaisella yhtiövalinnalla on merkitystä.

Faktorirahastot

Evlin faktorirahastojen sijoitusfilosofia perustuu vahvaan akateemiseen näyttöön. Sijoituksissa painotetaan akateemisesti todettuja faktoreita, kuten arvoa, momentumia, carrya ja trendiä. Hyödyntämällä kurinalaisia sääntöjä, systemaattista prosessia ja järkevää hajautusmenetelmää tehostetaan riskikorjattuja tuottoja.

 

Kehittyvät markkinat

Keskitymme sijoituksissamme nopean kasvun kehittyviin maihin ja kulutuskysynnän noususta hyötyviin yhtiöihin, jotka analysoimme kohdemaissa. Evlillä on vankka kokemus myös Venäjän markkinoilta.

Varainhoitoratkaisut

Varainhoitoratkaisumme tarjoavat aktiivisesti hoidettuja ja laajasti hajautettuja kokonaisratkaisuja verotehokkaassa paketissa. Omaisuusluokkien allokoinneissa noudatetaan mallinnusta, joka minimoi inhimillisten tekijöiden vaikutukset tavoitteenaan hyvä riskikorjattu tuotto.

Vaihtoehtorahastot

Evlin vaihtoehtorahastojen valikoima kattaa sekä pääoma-, kiinteistö että infrastruktuurirahastot. Niitä hoitavalla tiimillä on keskimäärin yli 20 vuoden kokemus vaihtoehtorahastojen saralta.

Evli kuudennen kerran Suomen paras yhteisövarainhoitaja

Sijoittajat arvioivat Evlin jälleen Suomen parhaaksi varainhoitajaksi tuoreessa Kantar Prosperan "External Asset Management 2021 Finland" -tutkimuksessa.

Lue uutinen