Rahastot

Suomalaiset yhteisöt käyttävät eniten Evlin rahastoja. Hoidamme rahastoja systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Toimintamme nojaa kvantitatiiviseen tutkimustietoon ja hyödyntää näyttöön perustuvia sijoitusmenetelmiä.

Morningstar – paras rahastotalo sekä Suomessa että Ruotsissa

Evli on Morningstarin mukaan paras rahastotalo sekä kotimaassaan Suomessa että Pohjoismaiden suurimmilla rahastomarkkinoilla Ruotsissa. Molemmissa maissa tunnustus myönnetään Evlille toistamiseen, Suomessa toista vuotta peräkkäin ja Ruotsissa jo vuonna 2020.

Lipper – Pohjoismaiden paras rahastotalo

Lipper on palkinnut Evlin parhaaksi pohjoismaiseksi rahastotaloksi kategoriassa pienet rahastoyhtiöt. Lisäksi Evlin rahastot saavuttivat jälleen ykkössijoja sekä koko Euroopan tasolla että suurissa Euroopan maissa. 

Suomen paras vastuullisen sijoittamisen osaamisessa

Evli arvioitiin Suomen parhaaksi vastuullisen sijoittamisen osaamisessa Kantar Prosperan "External Asset Management 2023 Finland" -tutkimuksessa. 

rahastot
Rahastot

Tutustu kattavaan rahastovalikoimaamme ja katso rahastojen arvot.

Kuuntele Suomen ensimmäistä korkopodcastia!

Mitä korkosijoittamisesta tulee tietää nollakorkoajan jälkeen? Miten hyvä korkosalkku rakennetaan ja mitkä ovat keskuspankkien, inflaation ja muiden markkinatekijöiden roolit? Kaikki koroista -podcastissa pureudutaan korkosijoittamiseen laajasti ilman vaikeasti ymmärrettävää alan jargonia. Kuuntele jaksot täältä!

 

Hiilineutraali varainhoitaja vuoteen 2050 mennessä

Evlin ilmastotavoitteet tähtäävät aitoon vaikuttavuuteen sijoituksissa, yritysten toiminnassa sekä toimialalla.

Lue lisää