Rahastot

Evlin rahastoyhtiö perustettiin 1980-luvun lopulla nykyaikaisten korko- ja osakemarkkinoiden synnyn aikoihin ja se on nykyään Pohjoismaiden paras rahastotalo sekä Lipperin että Morningstarin mukaan. Kokenut ja sitoutunut henkilökunta, joka keskittyy pitkäjänteisesti asiakkaisiin ja tarjoaa aidosti aktiivista ja kestävää salkunhoitoa yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluun, on nostanut Evlin pohjoismaisen varainhoidon eturiviin. 
 

 

Morningstar – paras rahastotalo sekä Suomessa että Ruotsissa vuonna 2024

Evli on Morningstarin mukaan paras rahastotalo sekä kotimaassaan Suomessa että Pohjoismaiden suurimmilla rahastomarkkinoilla Ruotsissa. Molemmissa maissa tunnustus myönnettiin Evlille toistamiseen.

Lipper – Pohjoismaiden paras rahastotalo vuonna 2024

Lipper on palkinnut Evlin Pohjoismaiden parhaaksi rahastotaloksi toista vuotta peräkkäin. Lisäksi Evli palkittiin parhaana pienenä korkotalona Ranskassa sekä parhaana yhdistelmärahastotalona Pohjoismaissa. 

Suomen paras vastuullisen sijoittamisen osaamisessa

Evli arvioitiin Suomen parhaaksi vastuullisen sijoittamisen osaamisessa Kantar Prosperan "External Asset Management 2023 Finland" -tutkimuksessa. 

rahastot
Rahastot

Tutustu kattavaan rahastovalikoimaamme ja katso rahastojen arvot.

Kuuntele Suomen ensimmäistä korkopodcastia!

Mitä korkosijoittamisesta tulee tietää nollakorkoajan jälkeen? Miten hyvä korkosalkku rakennetaan ja mitkä ovat keskuspankkien, inflaation ja muiden markkinatekijöiden roolit? Kaikki koroista -podcastissa pureudutaan korkosijoittamiseen laajasti ilman vaikeasti ymmärrettävää alan jargonia. Kuuntele jaksot täältä!

 

Hiilineutraali varainhoitaja vuoteen 2050 mennessä

Evlin ilmastotavoitteet tähtäävät aitoon vaikuttavuuteen sijoituksissa, yritysten toiminnassa sekä toimialalla.

Lue lisää