Rahastot

Suomalaiset yhteisöt käyttävät eniten Evlin rahastoja. Hoidamme rahastoja systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Toimintamme nojaa kvantitatiiviseen tutkimustietoon ja hyödyntää näyttöön perustuvia sijoitusmenetelmiä.

Morningstar – Suomen paras rahastotalo

Evli on valittu Suomen parhaaksi rahastotaloksi vuotuisessa Morningstar Awards -vertailussa. Evli oli kolmen parhaan joukossa myös kahdessa muussa palkintokategoriassa.

Lipper – Pohjoismaiden paras rahastotalo

Lipper on palkinnut Evlin parhaaksi pohjoismaiseksi rahastotaloksi kategoriassa pienet rahastoyhtiöt. Lisäksi Evlin rahastot saavuttivat jälleen ykkössijoja sekä koko Euroopan tasolla että suurissa Euroopan maissa. 

Suomen paras vastuullisen sijoittamisen osaamisessa

Evli arvioitiin Suomen parhaaksi vastuullisen sijoittamisen osaamisessa Kantar Prosperan "External Asset Management 2023 Finland" -tutkimuksessa. 

rahastot
Rahastot

Tutustu kattavaan rahastovalikoimaamme ja katso rahastojen arvot.

Suomen paras rahastotalo

Evli on valittu Suomen parhaaksi rahastotaloksi vuotuisessa Morningstar Awards -vertailussa. Hiljattain Suomen kolmanneksi suurimmaksi varainhoitajaksi noussut Evli oli kolmen parhaan joukossa myös kahdessa muussa palkintokategoriassa. Vahva asiakaslähtöisyys yhdistettynä pyrkimykseen olla paras on aina ollut DNA:ssamme. Lue lisää

Hiilineutraali varainhoitaja vuoteen 2050 mennessä

Evlin ilmastotavoitteet tähtäävät aitoon vaikuttavuuteen sijoituksissa, yritysten toiminnassa sekä toimialalla.

Lue lisää