Sijoittajat

Evli on Suomen johtava varainhoitotalo, joka pyrkii maltillisella ja pitkäjänteisellä työllä kasvattamaan omistaja-arvoaan pitkällä aikavälillä. Tavoitteena on sekä kasvattaa yrityksen arvoa, että jakaa vuosittain kilpailukykyistä osinkoa. 

Yhtiöllä on laaja ja vaativa asiakaskunta sekä asiakkaiden suuntaan monipuoliset rajapinnat Varainhoito- ja sijoittaja-asiakkaat sekä Neuvonanto- ja yritysasiakkaat -liiketoimintojen kautta. Tämä luo yhtiölle mahdollisuuksia innovoida, luoda uusia palveluita ja tuotteita sekä palvella asiakkaiden tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Yhtiön vahvuuksia ovat muun muassa laadukkaat palvelut, palkitut sijoitustuotteet, kokenut ja sitoutunut avainhenkilöstö ja vahva taloudellinen kehitys.

 

Evli Oyj:n puolivuosikatsaus 1-6/2022

Yleistä markkinakehitystä heijastellen Evli-konsernin nettoliikevaihto laski 17 prosenttia vertailukauden tasolta ollen 46,2 miljoonaa euroa. Nettoliikevaihdon negatiivisen kehityksen taustalla oli erityisesti sijoitustoiminnan kehityksestä riippuvaisten tuottosidonnaisten palkkioiden merkittävä lasku vertailukaudesta.

Lue tiedote

Evli Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous

Evli Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin torstaina 14.7.2022 Helsingissä. Yhtiökokouksessa päätettiin EAB Group Oyj:n ja EAB Varainhoito Oyj:n sulautumiseta Evliin.

Lue lisää

Yhteystiedot