Sijoittajat

Evli on Suomen johtava varainhoitotalo, joka pyrkii maltillisella ja pitkäjänteisellä työllä kasvattamaan omistaja-arvoaan pitkällä aikavälillä. Tavoitteena on sekä kasvattaa yrityksen arvoa, että jakaa vuosittain kilpailukykyistä osinkoa. 

Yhtiöllä on laaja ja vaativa asiakaskunta sekä asiakkaiden suuntaan monipuoliset rajapinnat Varainhoito- ja sijoittaja-asiakkaat sekä Neuvonanto- ja yritysasiakkaat -liiketoimintojen kautta. Tämä luo yhtiölle mahdollisuuksia innovoida, luoda uusia palveluita ja tuotteita sekä palvella asiakkaiden tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Yhtiön vahvuuksia ovat muun muassa laadukkaat palvelut, palkitut sijoitustuotteet, kokenut ja sitoutunut avainhenkilöstö ja vahva taloudellinen kehitys.

 

Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2023

Evlin ensimmäinen vuosipuolisko 2023 sujui vakaasti. Vaihtoehtorahastot jatkoivat kasvuaan vahvan asiakaskysynnän siivittämänä. Myös rahastomyynti onnistui haastavasta markkinasta huolimatta, ja Evli keräsi kolmanneksi eniten rahastomerkintöjä Suomessa.

Lue lisää

Sijoittaja- ja analyytikkoesitys

Evli Oyj:n puolivuosikatsaus tammi-kesäkuulta 2023 julkaistiin tiistaina 18.7.2023. Toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki ja talousjohtaja Juho Mikola esittelivät katsauksen analyytikoille ja sijoittajille samana päivänä.

Katso esitys (EN)

Yhteystiedot