Sijoittajat

Evli on Suomen johtava varainhoitotalo, joka pyrkii maltillisella ja pitkäjänteisellä työllä kasvattamaan omistaja-arvoaan pitkällä aikavälillä. Tavoitteena on sekä kasvattaa yrityksen arvoa, että jakaa vuosittain kilpailukykyistä osinkoa. 

Yhtiöllä on laaja ja vaativa asiakaskunta sekä asiakkaiden suuntaan monipuoliset rajapinnat Varainhoito- ja sijoittaja-asiakkaat sekä Neuvonanto- ja yritysasiakkaat -liiketoimintojen kautta. Tämä luo yhtiölle mahdollisuuksia innovoida, luoda uusia palveluita ja tuotteita sekä palvella asiakkaiden tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Yhtiön vahvuuksia ovat muun muassa laadukkaat palvelut, palkitut sijoitustuotteet, kokenut ja sitoutunut avainhenkilöstö ja vahva taloudellinen kehitys.

 

Evli Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous 14.7.2022

Evli Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidetään torstaina 14.7.2022 klo 8.30 alkaen Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n toimitiloissa, Eteläesplanadi 14, Helsinki. Ilmoittautuminen alkaa 8.6.2022 klo 16.00 ja päättyy 8.7.2022 klo 16.00. Osakkeenomistaja voi halutessaan myös äänestää ennakkoon.

Ilmoittaudu ja äänestä ennakkoon

Hyvä tulos vaikeassa markkinaympäristössä

Evli Oyj:n carve-out taloudelliset tiedot ajalle tammi-maaliskuu 2022 ja carve-out tilinpäätös 2021 on julkaistu.

Tutustu

Yhteystiedot