Sijoittajat

Evli on Suomen johtava varainhoitotalo, joka pyrkii maltillisella ja pitkäjänteisellä työllä kasvattamaan omistaja-arvoaan pitkällä aikavälillä. Tavoitteena on sekä kasvattaa yrityksen arvoa, että jakaa vuosittain kilpailukykyistä osinkoa. 

Yhtiöllä on laaja ja vaativa asiakaskunta sekä asiakkaiden suuntaan monipuoliset rajapinnat Varainhoito- ja sijoittaja-asiakkaat sekä Neuvonanto- ja yritysasiakkaat -liiketoimintojen kautta. Tämä luo yhtiölle mahdollisuuksia innovoida, luoda uusia palveluita ja tuotteita sekä palvella asiakkaiden tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Yhtiön vahvuuksia ovat muun muassa laadukkaat palvelut, palkitut sijoitustuotteet, kokenut ja sitoutunut avainhenkilöstö ja vahva taloudellinen kehitys.

Perustettu vuonna

1985

Listattu Nasdaq Helsingin päälistalle

2015

Hallinnoitavat asiakasvarat

18,0mrd. €
3.

suurin rahastoyhtiö Suomessa

Kutsu analyytikoille ja sijoittajille

Evli Oyj:n osavuosikatsaus tammi-maaliskuulta 2024 julkaistaan maanantaina 22.4.2024 noin klo 14.00. Toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki ja talousjohtaja Juho Mikola esittelevät katsauksen analyytikoille ja sijoittajille samana päivänä klo 15.00. Tervetuloa!

Lue lisää

Evlin vuosikertomus 2023

Evli on julkaissut vuosikertomuksen 2023 suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus sisältää katsauksen vuoteen 2023 sekä tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen tilikaudelta 1.1.–31.12.2023.

Tutustu vuosikertomukseen

Viimeisimmät pörssi- ja lehdistötiedotteet

Yhteystiedot