Evli Alexander Incentives

- hyöty irti henkilöstön osakekannustimista

Evli Alexander Incentives (EAI) on Evli Pankin tytäryhtiö, joka keskittyy kannustinjärjestelmien suunnitteluun ja hallinnointiin vuosikymmenten kokemuksella. Tarjoamme johtavan pohjoismaisen palvelukokonaisuuden, joka sisältää katkeamattoman yhden luukun palveluketjun kannustimen suunnittelusta ja hallinnoinnista osallistujien varainhoitoon. Meillä paikallinen asiantuntemus yhdistyy globaaliin sähköiseen palvelukokemukseen.

140+ pohjoismaalaista asiakasyritystä | 50.000+ haltijaa yli 100 maassa

EAI_Logo_2020
Palvelut kannustinjärjestelmän osallistujille EAI Helpdesk:

+358 9 4766 9931
(arkisin klo 10.00-16.00)
helpdesk@eai.fi

Alexander Incentives Oy ja Evli Awards Management Oy yhdistyvät

Evli Pankki Oyj ja Alexander Group Oy ovat 30.9.2020 allekirjoittaneet sopimuksen Alexander Incentives Oy:n ja Evli Awards Management Oy:n yhdistymisestä.

EAI Fuusio 2020

Kaikki yritysten kannustinpalvelut yhdeltä luukulta

Suunnittelu

Omistaja-arvoa kasvattavien kannustinjärjestelmien suunnitteluun, markkinavertailuun ja käyttöönottoon liittyvät neuvonantopalvelut.

Hallinnointi

Kaikki kannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut mukaan lukien liikkeeseenlasku-, säilytys- ja välityspalvelut sekä laskelmat ja raportit taloushallinnolle ja viranomaisille.

Palvelut kannustinjärjestelmien osallistujille

EAI tarjoaa sähköisillä työkaluillaan palveluita globaalisti yli rajojen ja aikavyöhykkeiden - aina ja kaikkialla - juuri silloin ja siellä missä sinä palveluita tarvitset.

Optio-ohjelmien merkintäpaikat

Evli toimii merkintäpaikkana seuraavien yhtiöiden optio-ohjelmissa: Capman, SSH ja Qt Group. Kun haluat merkitä osakkeita optioillasi, ota yhteyttä omaan tilinhoitajaasi. Lisätietoja sähköpostitse operations@evli.com tai puhelimitse (09) 4766 9931 (klo 10.00–16.00).

Katso lisätiedot

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista henkilökohtaisessa tapaamisessa. 

Varaa tapaaminen

Yhteystiedot

Yhtiön palveluksessa on kokenut joukko korkeasti koulutettuja erityisalan asiantuntijoita, jotka osaavat vastata kaikkiin niin asiakasyhtiön kuin kannustinasiakkaiden vaativimpiinkin kysymyksiin. Katso kaikki asiantuntijat.