Evli Alexander Incentives Oy:n nimi on vaihtunut Allshares Oy:ksi 27.3.2024.

Lue tiedote asiasta: https://www.evli.com/uutiset/suomalaisyhtio-evli-alexander-incentives-tahtaa-kannustinpalveluiden-kansainvaliseksi-suunnannayttajaksi

EAB on nyt osa Evli-konsernia. EAB:n henkilöstörahastopalvelu toimii ennallaan osoitteessa: https://salkku.eabgroup.fi/jasenpalvelu

Jäsenpalvelun yhteystiedot ovat: 0201 558 660, jasenpalvelu@allshares.com

Allshares Oy

- hyöty irti henkilöstön osakekannustimista

Allshares Oy keskittyy kannustinjärjestelmien suunnitteluun ja hallinnointiin vuosikymmenten kokemuksella. Tarjoamme johtavan pohjoismaisen palvelukokonaisuuden, joka sisältää katkeamattoman yhden luukun palveluketjun kannustimen suunnittelusta ja hallinnoinnista osallistujien varainhoitoon. Meillä paikallinen asiantuntemus yhdistyy globaaliin sähköiseen palvelukokemukseen.

300 asiakasyritystä | 175 000 haltijaa yli 100 maassa

AllsharesLogo

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Helpdesk kannustinjärjestelmien osallistujille:
09 4766 9931 (arkisin klo 10-16)
helpdesk@allshares.com
Henkilöstörahastojen jäsenpalvelu:
0201 558 660 (arkisin klo 9-17)
jasenpalvelu@allshares.com

Kirjaudu Incentiveen

    Varaa soittoaika      

Kaikki yritysten kannustinpalvelut yhdeltä luukulta

Tarjoamme yritysten omistaja-arvoa kasvattavien kannustinjärjestelmien suunnitteluun (LTI, STI, henkilöstörahasto), markkinavertailuun ja käyttöönottoon liittyvät neuvonantopalvelut sekä kaikki henkilöstörahaston ja osakekannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut - kattaen osakepohjaiset järjestelyt optioista ja osakepalkkioista koko henkilöstön osakesäästöohjelmiin sekä hallituksen palkkioihin.

Palkitsemisjärjestelmät

Pitkän ja lyhyen aikavälin palkitsemisjärjestelmien neuvonantopalvelut

Palkitsemisstrategiat

Palkitsemispolitiikka ja palkitsemisraportit sekä kohdehenkilöviestintä

Palkitsemisselvitykset

Ylimmän johdon kompensaatioanalyysit, hallituspalkkioselvitykset ja räätälöidyt palkitsemisselvitykset 

Henkilöstörahastot

Rahastojen perustamisen konsultointi ja tarpeen mukaan rahastoivan palkitsemisjärjestelmän rakentaminen, sekä hallinnointi ja varainhoito

Hallinnointi

Kaikki henkilöstörahaston ja osakekannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut mukaan lukien liikkeeseenlasku-, säilytys- ja välityspalvelut, laskelmat ja raportit taloushallinnolle ja viranomaisille sekä rahaston viestintä ja ilmoitukset. 

Palvelut kannustinjärjestelmien osallistujille

Allshares tarjoaa sähköisillä työkaluillaan palveluita globaalisti yli rajojen ja aikavyöhykkeiden - aina ja kaikkialla - juuri silloin ja siellä missä sinä palveluita tarvitset.

Optio-ohjelmien merkintäpaikat

Evli toimii merkintäpaikkana seuraavien yhtiöiden optio-ohjelmissa: Capman, SSH ja Qt Group. Kun haluat merkitä osakkeita optioillasi, ota yhteyttä omaan tilinhoitajaasi. Lisätietoja sähköpostitse operations@evli.com tai puhelimitse (09) 4766 9931 (klo 10.00–16.00).

Katso lisätiedot

Yhteistyökumppanit ja asiakkaat

Toimimme neuvonantajina eri kokoisille ja tyyppisille yrityksille kaikissa yrityksen kehitysvaiheissa, startup-yrityksistä suuriin pörssiyhtiöihin.

Lue lisää

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista henkilökohtaisessa tapaamisessa. 

Varaa tapaaminen

Ajankohtaista

Paikallinen asiantuntemus, globaali palvelu

Katso miten osakekannustaminen tehdään helposti.


Yhteystiedot

Yhtiön palveluksessa on kokenut joukko korkeasti koulutettuja erityisalan asiantuntijoita, jotka osaavat vastata kaikkiin niin asiakasyhtiön kuin kannustinasiakkaiden vaativimpiinkin kysymyksiin. Katso kaikki asiantuntijat.