Private Banking

Private Banking tarjoaa henkilökohtaista palvelua yli 300.000 euron sijoitusvarallisuudelle. Huolehdimme varallisuudestasi kuin suursijoittajan salkusta. Syvällinen ymmärrys sijoittamisesta yhdistyy Evlissä huipputason asiakaspalveluun.

Tervetuloa

Tule tapaamaan asiantuntijaamme sinulle sopivaan aikaan. 

Hiilineutraali varainhoitaja vuoteen 2050 mennessä

Evlin ilmastotavoitteet tähtäävät aitoon vaikuttavuuteen sijoituksissa, yritysten toiminnassa sekä toimialalla.

Lue lisää

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

Harri Koposen mielestä on tärkeää kysyä suosituksia muilta ennen kuin päättää Private Banking -kumppanista. Vaikka lähes jokainen kuvittelee olevansa itse ”hirveän hyvä sijoittaja”, Koponen suosittelee kuuntelemaan asiantuntijoiden neuvoja.  Tapio Hintikka vakuuttui Evlin osaamisesta jo ensimmäisellä käynnillä. Yhdessä keskustellaan talouden näkymistä ja päätetään, mitä varoille tehdään vai tehdäänkö mitään. Hintikan mukaan Evlissä osataan ottaa huomioon asiakkaan profiili ja elämänvaihe.

Suomen paras vastuullisessa sijoittamisessa

Evli on palkittu SFR “Responsible Investment Award 2022” -tunnustuksella parhaimmasta vastuullisen sijoittamisen varainhoito-osaamisesta Suomessa.

Lue lisää

Tutustu My Evli -mobiiliin!

Evlin asiakkaita palveleva My Evli -verkkopalvelu on saatavilla myös mobiilisovelluksena, jossa on panostettu ensiluokkaiseen tietoturvaan ja käyttäjäkokemukseen.

Lue lisää

Ihmiset

Asiantuntijamme pitävät varallisuudestasi huolta parhaalla mahdollisella tavalla. Voit luottaa siihen, että haluamme rakentaa pitkäaikaisen asiakassuhteen kanssasi.