Private Banking

Private Banking tarjoaa henkilökohtaista palvelua yli 300.000 euron sijoitusvarallisuudelle. Huolehdimme varallisuudestasi kuin suursijoittajan salkusta. Syvällinen ymmärrys sijoittamisesta yhdistyy Evlissä huipputason asiakaspalveluun.

Tervetuloa

Tule tapaamaan asiantuntijaamme sinulle sopivaan aikaan. 

Hiilineutraali varainhoitaja vuoteen 2050 mennessä

Evlin uudet ilmastotavoitteet tähtäävät aitoon vaikuttavuuteen sijoituksissa, yritysten toiminnassa sekä toimialalla.

Lue lisää

Toteutuuko sijoitustavoitteesi?

Elämäntilanteesi, tuotto-odotuksesi ja suhtautumisesi riskiin vaikuttavat sijoitusstrategiaan ja -suunnitelmaan. Tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi mahdollisimman korkealla todennäköisyydellä.

Tutustu ja lataa artikkeli

Oletko yrittäjä?

Yrittäjäasiakkaidemme varainhoitosuunnitelmassa huomioimme myös itse yrityksen operatiivisen liiketoiminnan riskit ja tavoitteet. Palvelemme kokonaisvaltaisesti yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa.

Tutustu palveluihin

Nordic Investor Podcast

Evlin markkinastrategi Tomas Hildebrandt ja jaksoittain vaihtuvat vieraat keskustelevat pohjoismaisten sijoitusmarkkinoiden ajankohtaisista trendeistä.

Kuuntele jaksot (EN)

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

Harri Koposen mielestä on tärkeää kysyä suosituksia muilta ennen kuin päättää Private Banking -kumppanista. Vaikka lähes jokainen kuvittelee olevansa itse ”hirveän hyvä sijoittaja”, Koponen suosittelee kuuntelemaan asiantuntijoiden neuvoja.  Tapio Hintikka vakuuttui Evlin osaamisesta jo ensimmäisellä käynnillä. Yhdessä keskustellaan talouden näkymistä ja päätetään, mitä varoille tehdään vai tehdäänkö mitään. Hintikan mukaan Evlissä osataan ottaa huomioon asiakkaan profiili ja elämänvaihe.
Evlin Varainhoito Private Banking -asiakkaan kertomana.
Elämänmittaista varainhoitoa. Asiakkaan kokemuksia Evlin palveluista.

Suomen paras instituutiovarainhoitaja

Yhteisösijoittajat arvioivat Evlin jälleen Suomen parhaaksi varainhoitajaksi yhteensä 14 varainhoitotalon joukossa kokonaislaatuarviolla mitattuna tuoreessa Kantar Prosperan "External Asset Management 2021 Finland" -tutkimuksessa.

Lue lisää

Suomen paras vastuullisessa sijoittamisessa

Evli on palkittu SFR “Responsible Investment Award 2021” -tunnustuksella parhaimmasta vastuullisen sijoittamisen varainhoito-osaamisesta Suomessa.

Lue lisää

Tutustu My Evli -mobiiliin!

Evlin asiakkaita palveleva My Evli -verkkopalvelu on saatavilla myös mobiilisovelluksena, jossa on panostettu ensiluokkaiseen tietoturvaan ja käyttäjäkokemukseen.

Lue lisää

Suomen parasta Private Banking -palvelua

Sijoittajat ovat valinneet Evlin ykköseksi KANTAR SIFO Prosperan Private Banking -tutkimuksessa.

Lue uutinen

Ihmiset

Asiantuntijamme pitävät varallisuudestasi huolta parhaalla mahdollisella tavalla. Voit luottaa siihen, että haluamme rakentaa pitkäaikaisen asiakassuhteen kanssasi.