Private Banking

Private Banking tarjoaa henkilökohtaista palvelua yli 300.000 euron sijoitusvarallisuudelle. Huolehdimme varallisuudestasi kuin suursijoittajan salkusta. Syvällinen ymmärrys sijoittamisesta yhdistyy Evlissä huipputason asiakaspalveluun.

Tervetuloa

Tule tapaamaan asiantuntijaamme sinulle sopivaan aikaan. 

Toteutuuko sijoitustavoitteesi?

Elämäntilanteesi, tuotto-odotuksesi ja suhtautumisesi riskiin vaikuttavat sijoitusstrategiaan ja -suunnitelmaan. Tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi mahdollisimman korkealla todennäköisyydellä.

Tutustu ja lataa artikkeli

Oletko yrittäjä?

Yrittäjäasiakkaidemme varainhoitosuunnitelmassa huomioimme myös itse yrityksen operatiivisen liiketoiminnan riskit ja tavoitteet. Palvelemme kokonaisvaltaisesti yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa.

Tutustu palveluihin

Evli Green Corporate Bond -rahasto

20 vuoden yrityslainaosaaminen nyt myös entistä vihreämpänä

Lue lisää

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

Harri Koposen mielestä on tärkeää kysyä suosituksia muilta ennen kuin päättää Private Banking -kumppanista. Vaikka lähes jokainen kuvittelee olevansa itse ”hirveän hyvä sijoittaja”, Koponen suosittelee kuuntelemaan asiantuntijoiden neuvoja.  Tapio Hintikka vakuuttui Evlin osaamisesta jo ensimmäisellä käynnillä. Yhdessä keskustellaan talouden näkymistä ja päätetään, mitä varoille tehdään vai tehdäänkö mitään. Hintikan mukaan Evlissä osataan ottaa huomioon asiakkaan profiili ja elämänvaihe.
Evlin Varainhoito Private Banking -asiakkaan kertomana.
Elämänmittaista varainhoitoa. Asiakkaan kokemuksia Evlin palveluista.

Käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa

Evli neljättä vuotta peräkkäin käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa KANTAR SIFO Prosperan "External Asset Management 2020 Finland" -tutkimuksessa.

Lue lisää

Suomen parasta Private Banking -palvelua

Sijoittajat ovat valinneet Evlin ykköseksi KANTAR SIFO Prosperan Private Banking -tutkimuksessa.

Lue lisää

Ihmiset

Asiantuntijamme pitävät varallisuudestasi huolta parhaalla mahdollisella tavalla. Voit luottaa siihen, että haluamme rakentaa pitkäaikaisen asiakassuhteen kanssasi.