Ura Evlissä

Tavoitteenamme rekrytoinnissa on löytää henkilöt, jotka viihtyvät meillä, innostuvat työstään ja haluavat kehittyä urallaan. Tutkitusti olemme oikeilla jäljillä: Eezy Flown toteuttaman henkilöstötyytyväisyystutkimuksen perusteella kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin.

Töissä Evlissä

Evlissä työskentelee asiantuntijoita erilaisissa haastavissa työtehtävissä. Pääliiketoiminnoissamme työskentelee mm. salkunhoitajia, varainhoitajia, sijoitusneuvojia, analyytikoita ja meklareita. Heidän lisäkseen suuri joukko asiantuntijoita toimii tukitoiminnoissa kuten back office -toiminnossa, IT:ssä ja taloushallinnossa.

Teknologia kehittyy, toimintaympäristö digitalisoituu ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat. Jotta menestyisimme seuraavatkin vuosikymmenet yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa, pidämme monin tavoin huolta, että henkilöstömme osaaminen on ajan tasalla.

Kaikille evliläisille tarkoitettu Evli Akatemia järjestää vuosittain koulutustilaisuuksia, jotka antavat henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan sekä vahvistavat henkilökunnan viihtyvyyttä. Lisäksi urakierron kautta jokainen evliläinen voi kehittyä ammatissaan haluamaansa suuntaan. Myös mentorointi on yksi tapamme tarjota tukea ammatilliselle kehitykselle ja oppimiselle, sekä lisätä innostusta omaan työhön.

Ainutlaatuinen ja asiantunteva

Meille on Evlissä tärkeää, että jokainen pääsee näyttämään osaamistaan ja etenemään alansa asiantuntijaksi. Tarjoamme erinomaiset puitteet ammatilliselle kehitykselle ja motivoivat uranäkymät. 

”Kollega otetaan aina vastaan avoimin mielin”, kertoo Evlin henkilöstö- ja lakiasianjohtaja Mari Etholén. Evlin arvot (yrittäjähenkisyys, hyvät suhteet, rehellisyys, jatkuva oppiminen) ovat osa jokapäiväistä toimintaamme pienistä teoista lähtien. Siksi on tärkeää, että Evlin arvot ovat myös työntekijöidensä arvoja.

”Motivoitunut ja töissä viihtyvä henkilöstö on tärkein voimavaramme, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia ja innovatiivisia palveluita. Tarjoamme erinomaiset puitteet ammatilliseen kasvuun ja hyvät uranäkymät.” Mari Etholén, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

Suomen innostavimmat työpaikat 2023

Evli on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Evli saavutti erinomaiset tulokset vuoden 2023 toteutetussa henkilöstötutkimuksessaan. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin Eezy Flown henkilöstötutkimuksen yltäneet suomalaisorganisaatiot. Tunnustus viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta sekä työpaikasta, jossa toimintaa kehitetään pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstön kanssa. Lue lisää

Suomen innostavimmat työpaikat -logo.

 

Hae töihin Evliin

Haluamme meille töihin niin nuoria tulevaisuuden osaajia kuin kokeneita ammattilaisiakin. Korostamme rekrytoinneissa yrittäjähenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja halua kehittyä. Arvostamme myös hyvää kielitaitoa ja aikaisempaa työkokemusta rahoitusalalta. Katso, mitä Evli voisi sinulle tarjota!
 
 

Avoin hakemus

Oletko kiinnostunut Evlistä työnantajana, mutta avoimissa työpaikoissa ei ole juuri nyt sinua kiinnostavaa työtehtävää? Jätä avoin hakemus, kuulemme mielellään lisää sinusta.

Traineeksi?

Trainee-ohjelmaan valitaan vuosittain opiskelijoita työskentelemään sijoitusalan huippujen ohjaukseen. Trainee-ohjelma järjestetään keväällä, kesällä ja syksyllä.

Trainee-ohjelmat nuorille kyvyille

Finanssiala on jatkuvassa murroksessa ja työnkuvat uudistuvat meilläkin digitalisoinnin ja tekoälyn myötä. Tarvitsemme monenlaisia tulevaisuuden osaajia salkunhoidon, myynnin ja hallinnon lisäksi esimerkiksi data-analytiikassa ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Tarjoamme joka vuosi opintojensa loppuvaiheessa oleville nuorille kyvyille mahdollisuuden kasvaa Evlissä alan asiantuntijaksi.


Uratarinat

Lue lisää evliläisistä ja muista kiinnostavista aiheista!

Yhteystiedot