Ura Evlissä

Tavoitteenamme rekrytoinnissa on löytää henkilöt, jotka viihtyvät meillä, innostuvat työstään ja haluavat kehittyä urallaan. Tutkitusti olemme oikeilla jäljillä: Eezy Spiritin toteuttaman henkilöstötyytyväisyystutkimuksen perusteella kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin.

Innostavimmat työpaikat 2020

Evli pärjäsi erinomaisesti Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksessa.

Töissä Evlissä

Evlissä työskentelee asiantuntijoita erilaisissa haastavissa työtehtävissä. Pääliiketoiminnoissamme työskentelee mm. salkunhoitajia, varainhoitajia, sijoitusneuvojia, analyytikoita ja meklareita. Heidän lisäkseen suuri joukko asiantuntijoita toimii tukitoiminnoissa kuten back office -toiminnossa, IT:ssä ja taloushallinnossa.

Teknologia kehittyy, toimintaympäristö digitalisoituu ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat. Jotta menestyisimme seuraavatkin vuosikymmenet yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa, pidämme monin tavoin huolta, että henkilöstömme osaaminen on ajan tasalla.

Kaikille evliläisille tarkoitettu Evli Akatemia järjestää vuosittain koulutustilaisuuksia, jotka antavat henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan sekä vahvistavat henkilökunnan viihtyvyyttä. Lisäksi urakierron kautta jokainen evliläinen voi kehittyä ammatissaan haluamaansa suuntaan.

”Motivoitunut ja töissä viihtyvä henkilöstö on tärkein voimavaramme, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia ja innovatiivisia palveluita. Tarjoamme erinomaiset puitteet ammatilliseen kasvuun ja hyvät uranäkymät.” Mari Etholén, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

Suomen innostavimmat työpaikat 2020

Evli on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Evli saavutti erinomaiset tulokset vuoden 2020 toteutetussa henkilöstötutkimuksessaan. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen yltäneet suomalaisorganisaatiot. Tunnustus viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta sekä työpaikasta jossa toiminta kehitetään pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstön kanssa.

Jatkuva kehittäminen

Henkilöstötyytyväisyystulosten perusteella Evli palkittiin jälleen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista.

Uratarinat

Hae töihin Evliin

Haluamme meille töihin niin nuoria tulevaisuuden osaajia kuin valmiita ammattilaisiakin. Korostamme rekrytoinneissa yrittäjähenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja halua kehittyä. Arvostamme myös hyvää kielitaitoa ja aikaisempaa työkokemusta rahoitusalalta. Katso, mitä Evli voisi sinulle tarjota!
 
 

Evli Alexander Incentives Oy hakee juristia kannustinjärjestelmien suunnittelupalveluihin

Evli Alexander Incentives hakee juristia vakituiseen työsuhteeseen, Helsingin toimipaikkaan. Hakuaika päättyy 26.5.2021.

Evli-Rahastoyhtiö hakee juniori kiinteistövarainhoitajaa

Evli-Rahastoyhtiö hakee vakituiseen työsuhteeseen juniori kiinteistövarainhoitajaa Helsingin toimipaikkaan. Hakuaika päättyy 18.5.2021.

Avoin hakemus

Oletko kiinnostunut Evlistä työpaikkana, mutta avoimissa työpaikoissa ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa? Jätä avoin hakemus, kuulemme mielellään lisää sinusta.

Traineeksi?

Trainee-ohjelmaan valitaan vuosittain opiskelijoita työskentelemään sijoitusalan huippujen ohjaukseen. Trainee -ohjelma järjestetään keväällä, kesällä ja syksyllä.

Trainee-ohjelmat nuorille kyvyille

Finanssiala on jatkuvassa murroksessa ja työnkuvat uudistuvat meilläkin digitalisoinnin ja tekoälyn myötä. Tarvitsemme monenlaisia tulevaisuuden osaajia salkunhoidon, myynnin ja hallinnon lisäksi esimerkiksi data-analytiikassa ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Tarjoamme joka vuosi opintojensa loppuvaiheessa oleville nuorille kyvyille mahdollisuuden kasvaa Evlissä alan asiantuntijaksi.

Yhteystiedot