Evli Awards Management - hyöty irti henkilöstön osakekannustimista

Evli Awards Management (EAM) on Evli Pankin tytäryhtiö, joka keskittyy kannustinjärjestelmien hallinnointiin yli 10 vuoden kokemuksella. Tarjoamme johtavan pohjoismaalaisen hallinnointikokonaisuuden, joka sisältää katkeamattoman yhden luukun palveluketju kannustimen käyttöönotosta osallistujien varainhoitoon.

Helpdesk

+358 9 4766 9931
(arkisin klo 10.00-16.00)
helpdesk@eam.fi

Paikallinen asiantuntemus - globaali palvelu

Evli Awards Management Oy:n palvelussa yhdistyvät pohjoismaisen liikkeeseenlaskijan paikalliseen juridiseen ympäristöön liittyvä erityisosaaminen ja paikallistuntemus sekä globaaleiksi levinneiden haltija- ja osallistujaryhmien kansainvälinen ja monikielinen palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluihin

Kaikki kannustinpalvelut yhdeltä luukulta

Palvelukokonaisuus perustuu sähköiseen Incentive-portaaliin niin HR-vastaaville kuin myös kannustinohjelman haltijoille ympäri maailman. Autamme kommunikoimaan edunsaajille ohjelmasta, käytännön toimenpiteistä ja kannustimien realisoinnista. Lisäksi saat meiltä kaikki kannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut mukaan lukien liikkeeseenlasku-, säilytys- ja välityspalvelut, sekä laskelmat ja raportit taloushallinnolle (IFRS2), ja viranomaisille (MAR). Katso miten osakekannustaminen tehdään helposti (video englanniksi).
Evli Awards Management - Equity Compensation

EAM-palvelut verkossa

EAM tarjoaa sähköisillä työkaluillaan palveluita globaalisti yli rajojen ja aika-vyöhykkeiden - aina ja kaikkialla – juuri silloin ja siellä missä sinä palveluita tarvitset.

Incentive –mobiili applikaatio

Mobiili-applikaatio avulla kannustusjärjestelmien osallistujat voivat seurata kannustin-portfoliotaan matkapuhelimen tai tabletin kautta, käyttää biometristä tunnistusta portaaliin kirjautumiseen ja ottaa yhteyttä osallistujien HelpDesk-palveluun.

Optio-ohjelmien merkintäpaikat

Evli toimii merkintäpaikkana seuraavien yhtiöiden optio-ohjelmissa: Biohit, Capman, Nokian Renkaat ja SSH.

Kun haluat merkitä osakkeita optioillasi, ota yhteyttä omaan tilinhoitajaasi. Lisätietoja sähköpostitse operations@evli.com tai puhelimitse (09) 4766 9931 (klo 9.00–16.00).

Yhteystiedot

Yhtiön palveluksessa on noin tusinan kokoinen kokenut joukko korkeasti koulutettuja erityisalan asiantuntijoita, jotka osaavat vastata kaikkiin niin asiakasyhtiön kuin kannustinasiakkaiden vaativimpiinkin kysymyksiin. Katso kaikki asiantuntijat.