Kannustinjärjestelmien ja henkilöstörahastojen hallinnointi

Tarjoamme kaikki kannustimen ja henkilöstörahaston hallinnointiin liittyvät palvelut kattaen osakepohjaiset järjestelyt optioista ja osakepalkkioista koko henkilöstön osakesäästöohjelmiin sekä hallituksen palkkioihin.

Varaa tapaaminen

 

EAI_Logo_2020


Kannustinjärjestelmien ja henkilöstörahastojen osallistujille
EAI Helpdesk:
+358 9 4766 9931
(arkisin klo 10.00-16.00)
helpdesk@eai.fi

Paikallinen asiantuntemus - globaali palvelu

Palvelussamme yhdistyvät pohjoismaisen liikkeeseenlaskijan paikalliseen juridiseen ympäristöön liittyvä erityisosaaminen ja paikallistuntemus sekä globaaleiksi levinneiden haltija- ja osallistujaryhmien kansainvälinen ja monikielinen palvelukokonaisuus.

Tutustu palveluihin

Kaikki kannustinpalvelut yhdeltä luukulta

Palvelukokonaisuus perustuu sähköiseen Incentive.Online-portaaliin HR-vastaaville, kannustinohjelman haltijoille ja henkilöstörahastojen jäsenille ympäri maailman. Autamme kommunikoimaan edunsaajille ohjelmasta, käytännön toimenpiteistä ja kannustimien realisoinnista. Saat meiltä kaikki kannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut mukaan lukien liikkeeseenlasku-, säilytys- ja välityspalvelut sekä laskelmat ja raportit taloushallinnolle (IFRS 2) ja viranomaisille (MAR).

Incentive-sisäänkirjautumiset
kartalla 2019

Incentive Logins 2019

Katso miten osakekannustaminen tehdään helposti

EAI-palvelut verkossa

EAI tarjoaa sähköisillä työkaluillaan palveluita globaalisti yli rajojen ja aikavyöhykkeiden - aina ja kaikkialla - juuri silloin ja siellä missä sinä palveluita tarvitset.

Yhteystiedot

Yhtiön palveluksessa on kokenut joukko korkeasti koulutettuja erityisalan asiantuntijoita, jotka osaavat vastata kaikkiin niin asiakasyhtiön kuin kannustinasiakkaiden vaativimpiinkin kysymyksiin. Katso kaikki asiantuntijat.