Evli Awards Management - hyöty irti henkilöstön osakekannustimista

Evli Awards Management (EAM) on Evli Pankin tytäryhtiö, joka keskittyy kannustinjärjestelmien hallinnointiin yli 10 vuoden kokemuksella. Tarjoamme johtavan pohjoismaalaisen hallinnointikokonaisuuden, joka sisältää katkeamattoman yhden luukun palveluketjun kannustimen käyttöönotosta osallistujien varainhoitoon.

Palvelut kannustinjärjestelmän osallistujille

Kirjaudu Incentiveen

EAM Helpdesk:
+358 9 4766 9931
(arkisin klo 9.00-16.00)
helpdesk@eam.fi

    Varaa soittoaika     

Paikallinen asiantuntemus - globaali palvelu

Evli Awards Management Oy:n palvelussa yhdistyvät pohjoismaisen liikkeeseenlaskijan paikalliseen juridiseen ympäristöön liittyvä erityisosaaminen ja paikallistuntemus sekä globaaleiksi levinneiden haltija- ja osallistujaryhmien kansainvälinen ja monikielinen palvelukokonaisuus.

Kaikki kannustinpalvelut yhdeltä luukulta

Palvelukokonaisuus perustuu sähköiseen Incentive-portaaliin HR-vastaaville sekä kannustinohjelman haltijoille ympäri maailman. Autamme kommunikoimaan edunsaajille ohjelmasta, käytännön toimenpiteistä ja kannustimien realisoinnista. Saat meiltä kaikki kannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut mukaan lukien liikkeeseenlasku-, säilytys- ja välityspalvelut sekä laskelmat ja raportit taloushallinnolle (IFRS 2) ja viranomaisille (MAR).

Incentive-sisäänkirjautumiset
kartalla 2019

Incentive Logins 2019

Katso miten osakekannustaminen tehdään helposti

EAM-palvelut verkossa

EAM tarjoaa sähköisillä työkaluillaan palveluita globaalisti yli rajojen ja aikavyöhykkeiden - aina ja kaikkialla – juuri silloin ja siellä missä sinä palveluita tarvitset.

Optio-ohjelmien merkintäpaikat

Evli toimii merkintäpaikkana seuraavien yhtiöiden optio-ohjelmissa: Capman, SSH ja Qt Group. Kun haluat merkitä osakkeita optioillasi, ota yhteyttä omaan tilinhoitajaasi. Lisätietoja sähköpostitse operations@evli.com tai puhelimitse (09) 4766 9931 (klo 9.00–16.00).

Katso lisätiedot

Yhteystiedot

Yhtiön palveluksessa on kokenut joukko korkeasti koulutettuja erityisalan asiantuntijoita, jotka osaavat vastata kaikkiin niin asiakasyhtiön kuin kannustinasiakkaiden vaativimpiinkin kysymyksiin. Katso kaikki asiantuntijat.