Henkilökohtaista palvelua 24/7

Varainhoitajasi palvelee sinua aina kun tarvitset. Tapaamiset myös iltaisin ja viikonloppuisin sopivat mainiosti.

Sinulle mieluisin päätöksentekotapa

Sijoituspäätökset voidaan tehdä sovitun strategian mukaisesti Evlin toimesta, yhdessä varainhoitajan kanssa tai omasta toimestasi Evlin tuottaman informaation tuella. Jos sinulla on meillä useampi sijoitussalkku, eri salkkuihin voidaan soveltaa eri päätöksentekotapoja.

Kaikki sijoitusinstrumentit

Sijoitukset on mahdollista tehdä rahastoihin, ETF:iin, osakkeisiin, joukkovelkakirjalainoihin ja strukturoituihin tuotteisiin. My Evlin kaupankäyntipalvelun kautta voit myös itse käydä kauppaa OMX Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa tai Nysessa, Nasdaqissa ja Deutsche Boersessa.

Kaikki omaisuusluokat

Evlin kautta voit sijoittaa kaikkiin omaisuusluokkiin, mukaan lukien listatut osakkeet, korkosijoitukset, kiinteistöt, listaamattomat osakkeet ja hyödykkeet.

Kaikki maantieteelliset alueet

Evlin omien ja yhteistyökumppaneidemme rahastojen kautta ulottuvillasi ovat kaikki maantieteelliset alueet kehittyneistä maista kehittyviin markkinoihin.

Lakipalvelut

Evli auttaa kaikissa varallisuuteen liittyvissä laki- ja verokysymyksissä. Autamme myös lahjakirjojen, testamenttien ja perunkirjoitusten laatimisessa. Käytössäsi on Evlin oma Private Banking -lakimies sekä laaja kumppaniverkostomme.

Digitaalinen My Evli

My Evli -verkkopalvelussa voit milloin tahansa seurata kokonaisvarallisuutesi kehittymistä, mukaan lukien kaikki sijoitussalkut, kiinteistöt ja listaamattomat yhtiöt. Palvelusta löydät myös Evlin viikkokatsaukset, ajankohtaista markkinatietoa ja sijoitusideat.

Sijoitusvakuutukset

Evli Life tarjoaa käyttöösi varainhoitoratkaisut, joissa yksilöllisesti räätälöidyt sijoitussidonnaiset vakuutussopimukset mahdollistavat sijoitusvarallisuuden verotuksen optimoinnin ja perintösuunnittelun. Kilpailutamme eri vakuutusvaihtoehdot, jotta saisit sinulle parhaiten soveltuvan vakuutusratkaisun.

Private Banking - yksilöllistä palvelua

Private Banking on asiantuntijapalveluita kaikille yksityishenkilöille sijoitusvarallisuuden kasvattamiseksi. Palvelu sopii jokaiselle yksityishenkilölle, jolla on varallisuutta kertynyt yli 300.000 euroa. Evlin kulttuuriin kuuluu, että asiakkaan etu on lähtökohta kaikelle palvelulle ja tekemisellemme. Yksilöllinen palvelu tarkoittaa, että asiakas voi millä asialla tahansa ja minä hetkenä tahansa olla yhteydessä varainhoitajaansa.