Visa Korhonen vetämään EAI:n henkilöstörahastoliiketoimintaa

Evli Alexander Incentives


Evli Alexander Incentives (EAI) jatkaa Suomen suurimpana rahastopalveluiden tuottajana. Rahasto-asiakkaita on yli 100 ja rahastojäseniä yli 100.000, joita palvellaan käyttäjäystävällisen ja toiminnoiltaan edistyksellisen Incentive.Online -portaalin avulla.

EAI:n kokonaisvaltainen rahastojen hallinnointipalvelu ja rahastoille tarjotut räätälöidyt varainhoidon tuotteet kasvattavat suosiotaan. Lasse Mäkisen siirtyessä uusien haasteiden pariin Visa Korhonen tulee jatkamaan Lassen ansiokasta työtä korkeatasoisen palvelun tuottamisessa. Korhonen on pitkän linjan palkitsemisen ja henkilöstörahastojen asiantuntija ja on aiemmin toiminut näiden aiheiden parissa mm. Mandatumissa ja PwC:llä.

Henkilöstörahasto on Suomen verolainsäädännöstä johtuen selkeästi tehokkain tapa suomalaiselle työnantajalle maksaa erilaisia tulos-, myynti-, ja voittopalkkioita. Palkkiot voivat olla palkkion saajalle jopa 50 % suurempia, ilman että yrityksen kustannukset kasvavat. Rahastojäsenille on tarjolla Evlin ammattimaiset ja vastuulliset varainhoidon palvelut ja tuotteet.

Autamme mielellämme niin palkkiojärjestelmien rakentamisessa, rahastojen perustamisessa, niiden hallinnoimisessa sekä varainhoidossa - testatulla, arvostetulla ja palkitulla palvelutarjoomalla.

 

Lisätietoja:

Visa Korhonen, Director, Personnel Funds, Evli Alexander Incentives Oy, +358 40 587 7834, visa.korhonen@eai.fi

Pertti Helaniemi, Partner, CEO, Evli Alexander Incentives Oy, +358 50 560 5506, pertti.helaniemi@eai.fi