Kun työntekijä ja työpaikka joustavat, yhdistelmä on saumaton

Nimetön suunn.malli

Mikaela Herrala, markkinointi- ja viestintäosaston johtaja

Vastaan Evlissä markkinoinnista, viestinnästä ja sijoittajasuhteista. Evlissä olen viihtynyt jo noin 10 vuotta. Työn ulkopuolella minut pitää kiireisenä vauhdikkaat lapsemme sekä intohimoni monipuoliseen urheiluun.

Mikä motivoi työssäsi?

Evlissä ehdottomasti parasta on ihmiset sekä yrityksen kulttuuri. Evlissä pääsee tekemään monipuolisesti eri asioita ja kehittämään sekä omaa että yrityksen toimintaa. Vaikka tehtävää on välillä paljon, Evlissä on kuitenkin ennen kaikkea tärkeää työn ja vapaa-ajan balanssi ja työntekijöiden hyvinvointi.

Tuetaanko Evlissä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista?

Evlissä työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sekä joustava työkulttuuri toimii mielestäni hyvin. Pienten lasten äitinä aikataulut ei aina mene kuten on itse suunniteltu ja silloin on mahtavaa, että työpaikka tarjoaa joustoa joka helpottaa arkea. Joskus työpäivä alkaa jo ennen kukonlaulua, toisaalta joskus taas vasta 9-aikoihin. Samoin välillä tehdään pidempää päivää, mutta välillä voi tai täytyy lopettaa työt aikaisemmin. Kun sekä työntekijä että työpaikka joustavat, yhdistelmä toimii saumattomasti.

Mitä pidät työn lisäksi itsellesi tärkeänä?

Prioriteetit elämässä muuttuivat ehdottomasti ensimmäisen lapsen synnyttyä ja nykyään sitä katsoo maailma hieman erilaisten silmälasien läpi. Vaikka minulle ura ja työssä viihtyminen on tärkeää, top priority on kuitenkin perhe ja läheiset.

Mikaela Herralan ura Evlissä

  • 2011-2013 Viestintäsuunnittelija - sisäinen viestintä ja talousviestintä
  • 2014-2015 Viestintäasiantuntija - sisäinen viestintä, ulkoinen viestintä ja talousviestintä
  • 2015-2020 Viestintä ja IR- johtaja - sisäinen viestintä, ulkoinen viestintä ja talousviestintä ja sijoittajasuhteet
  • 2020-> Johtaja, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet - Tiimiesimies, vastuulla Evlin markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet