Trainee-ohjelmat Helsingin toimistolla

Evlin Trainee -ohjelmat on toteutettu jo vuodesta 2008 alkaen ja on ainutlaatuinen mahdollisuus opiskelijoille päästä sijoitusalan huippujen ohjauksessa työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä. Trainee jakso on kolme kuukautta ja järjestetään keväällä, kesällä ja/tai syksyllä. Kesän ohjelma on tarkoitettu opintojen alku-tai keskivaiheessa oleville ja syksyn ja kevään opintojen loppuvaiheessa oleville. 

Trainee-ohjelmien tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata joukkoomme yksi tai useampi motivoitunut tulevaisuuden huippuosaaja joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä. Kaikilta harjoitteluajoilta maksetaan palkkaa. 

Syksyn 2020 Trainee-ohjelma

Haluatko saada työkokemusta investointipankkialan asiantuntijatehtävästä?Oletko vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla? Pääaineenasi on rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous.

Haluatko saada arvokasta työkokemusta Corporate Finance -analyytikon tai vastuullinen sijoittamisen analyytikon tehtävästä syksyllä 2020? Tarjoamme 7.9.2020 - 27.11.2020 harjoittelupaikan kahdelle harjoittelijalle, joista toinen työskentelee Corporate Finance -yksikössä ja toinen Varainhoidossa vastuullisen sijoittamisen tiimissä. Syksyn 2020 Trainee-ohjelma on suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille.

Lue lisää tehtävistä ja hae 9.8.2020 mennessä:

Corporate Finance -analyytikkoharjoittelija

Vastuullisen sijoittamisen analyytikkoharjoittelija

Internship in Stockholm

Are you a student in your ultimate or penultimate year of studies within finance or accounting? Are you interested in getting first-hand knowledge and experience from Corporate Finance? Our Stockholm office is seeking eager students to join our internships during Spring and Autumn. Read more here