Trainee-ohjelmat Helsingin toimistolla

Evli järjestää vuosittain kolme suosittua Trainee-ohjelmaa, joita olemme toteuttaneet vuodesta 2008 alkaen. Ohjelmat kestävät kukin kolme kuukautta ja ne ajoittuvat kesälle, keväälle ja syksylle. Kesän ohjelmassa harjoittelija toimii 2-3 eri tehtävässä ja kevään sekä syksyn ohjelmissa syvennetään ammattitaitoa yhdessä tehtävässä.

Kesän ohjelma on tarkoitettu opintojen alku- tai keskivaiheessa oleville ja syksyn sekä kevään ohjelmat opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Kaikilta harjoitteluajoilta maksetaan palkkaa.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota ohjelmien avulla opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä sijoitusalan huippujen ohjauksessa. Valinnoissa emme katso vain osaamista, sillä haluamme aidosti, että harjoittelija viihtyy kanssamme. Tavoitteenamme on löytää uusia evliläisiä ja palkata joukkoomme yksi tai useampi motivoitunut tulevaisuuden huippuosaaja joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

 

Kevään 2021 Trainee-ohjelma

Corporate Finance -analyytikkoharjoittelija

Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-31.5.2021 Corporate Finance -tiimissä, Helsingin toimipaikassamme.

Harjoittelijana osallistut toimiala- ja yhtiöanalyysien tekoon, tuotat projekteissa tarvittavaa esitysmateriaalia ja osallistut arvonmääritysprosesseihin yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen. Ihmisenä olet energinen, oppimiskykyinen ja sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentelyvalmiudet.

Analyytikkoharjoittelija salkunhoitoon

Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-30.4.2021 Pohjoismaisten osakkeiden salkunhoitotiimiin, Helsingin toimipaikassamme.

Analyytikkoharjoittelijana toimit kahden hengen tiimissä ja olet osa isompaa salkunhoitotiimiä. Tehtävänäsi on analysoida kohdemarkkinoiden yhtiöitä, tuottaa temaattista analyysiä eri toimialoista, kehittää systemaattisen osakeseulonnan järjestelmiä sekä osallistua sijoitusideoiden laatimiseen osana salkunhoitotiimiä. Lisäksi osallistut asiakasmateriaalien tuottamiseen sekä avustat salkunhoitajaa hänen päivittäisessä työssään. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen, aloitekykyinen ja järjestelmällinen.

Analyytikkoharjoittelija kansainvälisten kasvuyritysten arviointiin

Tarjoamme harjoittelupaikan analyytikon tehtävään ajalle 1.2.-30.4.2021. 

Työtehtävässä suoriutumista tukee rahoituksen, laskentatoimen, tuotantotaulouden tai vastaavan koulutustausta ja erityisesti kiinnostus pääomasijoitusalaa kohtaan.
Harjoittelijana analysoit mahdollisia sijoituskohteita, tuotat raportteja sisäiseen käyttöön sekä teet muita monipuolisia taustaselvityksiä kuten markkina- ja kilpailija-analyysejä sekä talouspuolen analyysejä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta sekä ymmärrystä rahoitusmarkkinoista, mutta ennen kaikkea aitoa kiinnostusta kasvuyrityksiä kohtaan.

Harjoittelija instituutiovarainhoidon kansainväliseen myyntiin

Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-30.4.2021 instituutiovarainhoidon myyntitiimissämme, jonka asiakkaita ovat muun muassa eurooppalaiset yhteisöt. Harjoittelujakso on Helsingin toimipaikassamme.

Analyytikkoharjoittelijan monipuoliset tehtävät jakautuvat sekä asiakasrajapinnassa tapahtuviin että myynnin tukena oleviin analyyttisiin tehtäviin. Työtehtävät sisältävät muun muassa myyntimateriaalien laatimista, asiakasrekisterin ylläpitoa ja asiakastapaamisiin osallistumista. Lisäksi tehtävänä on yritysdatan keräämistä tietokantaan ja niiden analysointia myynnin tueksi. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen.

Internship in Stockholm

Are you a student in your ultimate or penultimate year of studies within finance or accounting? Are you interested in getting first-hand knowledge and experience from Corporate Finance? Our Stockholm office is seeking eager students to join our internships during Spring and Autumn. Read more here