Trainee-ohjelmat Helsingin toimistolla

Evlin Trainee -ohjelmat on toteutettu jo vuodesta 2008 alkaen ja on ainutlaatuinen mahdollisuus opiskelijoille päästä sijoitusalan huippujen ohjauksessa työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä. Trainee jakso on kolme kuukautta ja järjestetään keväällä, kesällä ja syksyllä. Kesän ohjelma on tarkoitettu opintojen alku-tai keskivaiheessa oleville ja syksyn ja kevään opintojen loppuvaiheessa oleville. 

Trainee-ohjelmien tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata joukkoomme yksi tai useampi motivoitunut tulevaisuuden huippuosaaja joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä. Kaikilta harjoitteluajoilta maksetaan palkkaa. 

Kesän Trainee-ohjelma

Haluatko saada laaja-alaista työkokemusta investointipankkialan asiantuntijatehtävistä? Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä pääliiketoimintojen 2-3 eri asiantuntijatehtävässä kesän aikana (18.5-7.8.2020). Kesän Trainee-ohjelma on suunnattu opintojen alku-tai keskivaiheessa oleville opiskelijoille. Hakuaika on päättynyt.

Syksyn Trainee-ohjelma

Haluatko saada työkokemusta investointipankkialan asiantuntijatehtävästä? Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä pääliiketoiminnassa syksyn aikana (7.9-27.11.2020). Syksyn Trainee-ohjelma on suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Haku syksyn 2020 Trainee-ohjelmaan aukeaa huhtikuussa 2020.

Kevään Trainee-ohjelma

Haluatko saada työkokemusta investointipankkialan asiantuntijatehtävästä? Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä pääliiketoiminnassa kevään aikana. Kevään Trainee-ohjelma on suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Haku kevään 2021 Trainee-ohjelmaan aukeaa syksyllä 2020.

Internship in Stockholm

Are you a student in your ultimate or penultimate year of studies within finance or accounting? Are you interested in getting first-hand knowledge and experience from Corporate Finance? Our Stockholm office is seeking eager students to join our internships during Spring and Autumn. Read more here