Trainee-ohjelmat nuorille kyvyille

Evli Pankin Trainee-ohjelmia on toteutettu jo vuodesta 2008 alkaen. Tarjoamme vuosittain 3-5 vastavalmistuneelle tai korkeakouluopiskelujen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle harjoittelupaikan, jossa hän pääsee sijoitusalan huippujen ohjauksessa työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä.

  • Kevään 2020 (Helmikuu-Huhtikuu) Trainee-ohjelma julkaistaan lokakuussa 2019
  • Kesän 2020 (Toukokuu-Elokuu) Trainee-ohjelma julkaistaan joulukuussa 2019

Trainee-ohjelmien tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata joukkoomme yksi tai useampi motivoitunut tulevaisuuden huippuosaaja joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä. Kaikilta harjoitteluajoilta maksetaan palkkaa.

Trainee-ohjelma keväällä 2020 

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla? Haluatko saada arvokasta työkokemusta investointipankkialan asiantuntijatehtävästä? Kevään 2020 Trainee-ohjelma tarjoaa kolmen kuukauden harjoittelujakson (helmikuu-huhtikuu) 2-5 vastavalmistuneelle tai korkeakouluopintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä asiantuntijatehtävässä (salkunhoitajan, analyytikon, meklarin ja myynnin tukitehtävissä) harjoittelujakson aikana.

Ilmoitus sekä hakuaika julkaistaan lokakuussa 2019.

Trainee-ohjelma kesällä 2020

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla? Haluatko saada arvokasta ja laaja-alaista työkokemusta investointipankkialan asiantuntijatehtävistä? Kesän 2020 Trainee-ohjelma tarjoaa kolmen kuukauden (toukokuu-elokuu) harjoittelujakson 3-5 vastavalmistuneelle tai korkeakouluopintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä vähintään kahdessa eri asiantuntijatehtävässä (salkunhoitajan, analyytikon, meklarin ja myynnin tukitehtävissä) harjoittelujakson aikana.

Ilmoitus sekä hakuaika julkaistaan joulukuussa 2019.


Jos sinulla on kysymyksiä Trainee-ohjelmista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä: HR-tiimi, hr@evli.com.