Trainee-ohjelmat Helsingissä

Evli järjestää vuosittain kolme suosittua Trainee-ohjelmaa, joita olemme toteuttaneet vuodesta 2008 alkaen. Ohjelmat kestävät 3-5 kuukautta ja ne ajoittuvat kesälle, keväälle ja syksylle. Kesän ohjelmassa harjoittelija toimii 2-3 eri tehtävässä ja kevään sekä syksyn ohjelmissa syvennetään ammattitaitoa yhdessä tehtävässä.

Kaikilta harjoitteluajoilta maksetaan palkkaa.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota ohjelmien avulla korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä sijoitusalan huippujen ohjauksessa. Valinnoissa emme katso vain osaamista, sillä haluamme aidosti, että harjoittelija viihtyy kanssamme. Tavoitteenamme on löytää uusia evliläisiä ja palkata joukkoomme yksi tai useampi motivoitunut tulevaisuuden huippuosaaja joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

Trainee-ohjelmat 2022 

Hakuaika kevään 2022 harjoittelupaikkoihin avautuu loka-marraskuussa.

Hakuaika kesän 2022 harjoittelupaikkoihin avautuu joulu-tammikuussa.

Internship in Stockholm

Are you a student in your ultimate or penultimate year of studies within finance or accounting? Are you interested in getting first-hand knowledge and experience from Corporate Finance? Our Stockholm office is seeking eager students to join our internships during Spring and Autumn. Read more here