Kolme korkopalkintoa Saksasta

Rahastomaailmassa rahastojen reittaamisessa ja paremmuusjärjestykseen asettamisessa on kolme globaalia tahoa ylitse muiden. Morning Star, Citywire ja Lipper asettavat jokainen rahastoja ja/tai rahastonhoitajia paremmuusjärjestykseen hieman erilaisin kriteerein. 

Thomson-Reutersin ja Blackstonen omistamaan Refinitiv-konserniin kuuluva Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Lipper jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.
New call-to-action

Korkorahastomme vahvassa myötätuulessa

Evli voitti viime viikon lopulla ”Best Group Bond - Overall Small Company” Lipper Fund Awards 2019 -palkinnon Saksassa.

Palkinto myönnettiin osoituksena Evlin ensiluokkaisesta korko-osaamisesta ja tuotevalikoiman erinomaisista tuloksista. Lisäksi Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina B -rahasto voitti euromääräisten lyhyiden yrityslainojen (”Bond EUR Corporates Short Term”) luokassa sekä ”Best Fund over 3 years” että ”Best Fund over 5 years” -palkinnot.

Lue lisää Pohjoismaisista yrityslainoista täältä.

 New call-to-action

Paras rahastotalo -palkinto on hieno tunnustus 20 vuotta kestäneelle korkorahasto-osaamiselle, jonka prosesseja on hiottu varsin tarkasti kuntoon jotta salkunhoito kykenee aikaansaamaan parasta mahdollista tuottoa vaihtelevissa markkinatilanteissa. Samalla myös korkorahastot ovat pärjänneet erinomaisesti omissa vertailuryhmissään.

Lue tarkemmin pohjoismaisten yrityslainojen ominaisuuksista täältä.