Evli on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista – vahva yrityskulttuurimme on säilynyt myös pandemian aikana

Evli on valittu yhdeksi Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2021 Eezy Flown toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille toteutettavassa PeoplePower®-henkilöstötutkimuksessa Evli saavutti erinomaiset tulokset ja sijoittui 5. sijalle keskisuurten organisaatioiden sarjassa.

innostavimmat-slogan-kelta
Eezy Flown mukaan Evli on jo viime vuosina liikkunut oikeaan suuntaan työntekijäkokemuksessa. Tutkimuksen mukaan työntekijöillä on aito mahdollisuus vaikuttaa työilmapiiriin yrityksessä, jonka lisäksi he ovat sitoutuneita Evlin arvoihin.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Evli jatkuvasti panostaa toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Henkilökunta on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Lisäksi henkilökunnalla on vahva luottamus johtoryhmän päätöksentekokykyyn.

”Evlillä on takana myös tuloksellinen vuosi. Tämä kertoo onnistumisesta siinä työssä, mitä teemme yhdessä päivittäin ja haluankin lämpimästi kiittää jokaista henkilöstömme jäsentä upeasta ja menestyksekkäästä työstä ja myös siitä, että Evlistä on tehty innostava paikka olla töissä”, Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki iloitsee.

”Innostava työpaikka tukee hyvinvointia ja jaksamista sekä synnyttää innovaatioita ja tuottaa tulosta myös pandemian aikana.”

Evlissä on panostettu erityisesti etätyöskentelyn miellyttävyyteen ja henkilökunnalle on tarjottu työhyvinvointiin ja itsensä johtamiseen liittyviä luentoja. Pandemian aiheuttamassa, jatkuneessa poikkeustilanteessa myös etäjohtamiseen on panostettu. Esimiehille tarjottiin johtamiseen ja erityisesti etäjohtamiseen valmennusta ja ohjausta.

”Saimme henkilökunnalta arvokasta palautetta PeoplePower® -henkilöstötutkimuksen kautta ja esimiehet sekä HR saivat siitä työkaluja johtamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tutkimuksen avulla yksilö pääsi reflektoimaan omaa työtään, lähityöyhteisöä, johtamista ja koko organisaation toimintaa sekä antamaan rakentavaa palautetta. Samalla haluan nostaa esille järjestämämme henkilöstötapahtuman, illallis-shown 20-luvun teemalla, jossa osallistujamäärä oli huikea ja tunnelma korkealla. Se toi aitoa tiimi- ja yhteishenkeä tällaiseen etäpainotteiseen aikaan. Pandemiasta huolimatta vahva yrityskulttuurimme on säilynyt. Innostunut, motivoitunut ja omistautunut henkilökunta on valtava voimavara”, Evlin henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Mari Etholén toteaa.

PeoplePower® -henkilöstötutkimus

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustusta pääsee tavoittelemaan toteuttamalla Eezyn henkilöstötutkimuksen. Kyseessä on suomalaisen työelämän tunnustus, joka myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower® -tutkimukseen osallistuneille organisaatioille. Tunnustus viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Eezy Flow toteuttaa tutkimuksen vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille, ja siihen vastaa vuosittain yli 150 000 henkilöä.

Evli on ollut aiemmin mukana mittauksessa vuodesta 2017 alkaen keskisuurten organisaatioiden sarjassa (150-1000 työntekijää). Ylittäessään Eezy Flown käyttämässä PeoplePower® rating -tuloksessa AA -indeksin arvon 73,2, voi yritys päästä mukaan Suomen Innostavimpiin työpaikkoihin. Tällöin tulokset ovat omistautuneisuudessa ja kaikissa henkilöstötutkimuksen osa-alueissa selvästi yli normin, eli keskimääräisen verrokkiryhmän tason. Evlin vertailuryhmänä on Asiantuntija-organisaatiot Suomessa ja siihen verrattuna Evlillä tulos on korkeimman luokituksen tasolla, AAA (81,5). Tähän tasoon yltää vain kuusi prosenttia yrityksistä.

Lue lisää Suomen innostavimmista työpaikoista

 

Lisätietoja:

Mari Etholén, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 40 591 0432, mari.etholen@evli.com

Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 50 553 3000, maunu.lehtimaki@evli.com