Vaihtoehtorahastot

Evlin vaihtoehtorahastoihin kuuluu sekä kiinteistörahastoja että pääomarahastoja. Kokenut 12 henkilön tiimi hoitaa rahastoja ammattitaitoisesti ja pitkäjänteisesti. Tiimi etsii jatkuvasti uusia sijoituskohteita ja tapaa aktiivisesti sekä sijoittajia että mahdollisten sijoituskohteiden nykyisiä omistajia.

Pääomarahastot

Evli Growth Partners Fund I Ky

Suomessa ainutlaatuinen Evli Growth Partners Fund I Ky sijoittaa lupaavimpiin kotimaisiin ja pohjoismaalaisiin myöhäisemmän vaiheen kasvuyhtiöihin. Rahasto on ensimmäinen osa tulevina vuosina toteutettavaa 200 miljoonan euron kasvuyhtiöohjelmaa. Lue lisää

Evli Private Equity I & II Ky

Evli Private Equity I ja II -rahastot sijoittavat globaalisti buyout-markkinalla toimiviin laadukkaisiin pääomarahastoihin, jotka sijoittavat varansa listaamattomiin osakkeisiin. Evli Private Equity II -rahasto on avoin sijoituksille  ja sen minimisijoitus on 100.000 euroa. 

Kiinteistörahastot

Kiinteistörahastojen kautta voit sijoittaa vaivattomasti suoraan kiinteistösalkkuun. Kiinteistöt tarjoavat hajautushyötyjä muiden arvopaperisijoitusten rinnalla. Kiinteistöt ovat konkreettinen reaaliomaisuuskohde, joihin tulee sijoittaa pitkäjänteisesti.