Osakkeet ja ETF:t

Osake- ja etf-kaupankäynti hoituu sujuvasti My Evlin digitaalisessa kaupankäyntipalvelussa, käytät sitten mobiilia tai tietokonetta. Ulottuvillasi ovat tärkeimmät markkinapaikat Pohjoismaissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Saat kurssitiedot 15 minuuttia viivästettynä. Osakesivulta näet kurssitiedot veloituksetta reaaliajassa (OMX Helsinki ja Tukholma).

My Evli

My Evlin etusivulta saat tuoreimmat tiedotteet ja korkeatasoiset osakeanalyysimme. 

Sijoita omatoimisesti

My Evli -verkkopalvelussamme sijoitat omatoimisesti. Saat sieltä myös maksuttomat analyysit, katsaukset ja ajantasaisen tilanteen sijoituksistasi. Autamme toteuttamaan sijoitusstrategiasi tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Strukturoidut ratkaisut

Sijoitusobligaatioilla voit rakentaa riski- ja tuottoprofiileja, jotka tasapainottavat sijoitussalkkuasi. Evlin kautta voit sijoittaa joko säännöllisesti tarjottaviin julkisiin tai yksilöllisesti räätälöityihin sijoitusobligaatioihin.

Rahastot

Evlin rahastot tarjoavat verotehokkaan tavan toteuttaa sijoitusnäkemystäsi, maailmanlaajuisesti.

My Evli 

My Evli-verkkopalvelussa seuraat varallisuutesi kehittymistä 24/7. Tarvittaessa saat apua myös Sijoittajapalvelustamme. Palvelemme puhelimitse, sähköpostitse ja chattaamalla. 

Tilit ja talletukset

Pankkitilin lisäksi tarjoamme määräaikaistalletuksia. Minimitalletus 1 000 euroa.

Tutustu uuteen Evlin analyysisivustoon

Evlin uudistetulta analyysisivustolta löydät monipuolista tietoa etenkin small- ja mid cap -yhtiöistä. Voit tilata haluamasi analyysit suoraan sähköpostiisi.

Tutustu