Evlin ja EAB:n yhdistyminen etenee suunnitelmien mukaisesti

Evli Oyj ("Evli") allekirjoitti 31.5. EAB Group Oyj:n (”EAB”) kanssa yhdistymissopimuksen ja sulautumissuunnitelman, minkä myötä EAB yhdistyy Evlin kanssa. Yhdistyminen etenee suunnitelmien mukaisesti.

Järjestelyn täytäntöönpanon arvioidaan tapahtuvan vuoden 2022 jälkimmäisellä vuosipuoliskolla lopullisen transaktion toteutuessa arviolta 1.10.2022.

Yhdistymisen tarkoituksena on luoda Suomen johtava varainhoidon ja sijoittamisen palveluita tarjoava yhtiö. Järjestelyn myötä asiakkaillamme on hyödynnettävissään entistä kattavampi tuote- ja palveluvalikoima, sekä yhdistyneen yhtiön laajat ja tunnustetut asiantuntijaresurssit.

Yhdistymisen toteuttamiseksi EAB:n ja Evlin osakkeenomistajat on kutsuttu koolle 14.7.2022 pidettäviin ylimääräisiin yhtiökokouksiin päättämään järjestelystä.

Suunniteltu yhdistyminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Palvelemme tuttuun tapaan ennen ja jälkeen järjestelyn voimaansaattamisen.


Pörssitiedote 31.5.2022: Evli Oyj ja EAB Group Oyj ovat allekirjoittaneet yhdistymissopimuksen


Evlin yhteyshenkilöt sekä Sijoittajapalvelu, p. (09) 4766 9701 (arkisin klo 9.30–16.30) tai sijoittajapalvelu@evli.com, auttavat mielellään mahdollisissa kysymyksissä.