Palvelut yrittäjille

Menestyvälle yrittäjälle kertyy usein varallisuutta sekä yritykseen että sen ulkopuolelle. Autamme sinua muodostamaan kokonaiskuvan varallisuutesi eri osa-alueista sekä yrittäjyyteen liittyvistä tavoitteista ja riskeistä.

Ota yhteyttä

Autamme sinua mm. yrityksesi arvonmäärityksessä ja omistajastrategian suunnittelussa.

Tavoitteidesi pohjalta rakennamme sijoitusstrategian, joka tasapainottaa operatiivisen liiketoiminnan riskejä ja toteuttaa sijoitustavoitteesi mahdollisimman korkealla todennäköisyydellä. Osana yrittäjän varainhoitoa rakennamme usein pääomareservejä, joilla voidaan turvata liiketoiminnan jatkuvuus esimerkiksi toimialalla tai yrityksessä tapahtuvien yllättävien muutosten varalta.

Keskustelukumppani ja luottohenkilö

Meillä on pitkä kokemus varainhoidosta ja yritys- ja rahoitusjärjestelyistä. Autamme sinua yrityksesi arvonmäärityksessä, omistajastrategian suunnittelussa ja strategisten vaihtoehtojen arvioimisessa. Toimimme keskustelukumppanina ja luottohenkilönä yrityksesi kehityskaaren eri vaiheissa.

Yrityksesi siirto uudelle sukupolvelle

Autamme sinua yli sukupolvien ulottuvassa suunnittelussa ja sukupolvenvaihdoksissa. Suunnittelemme ja toteutamme nuoremmille yrittäjäsukupolville suunnattuja koulutussuunnitelmia, joiden tarkoituksena on pitkäjänteisesti valmistautua seuraavaan sukupolvenvaihdokseen.

Yritys- ja rahoitusjärjestelyt

Evlillä on pitkä kokemus yritys- ja rahoitusjärjestelyistä useilta toimialoilta. Private Banking asiakkaana voit keskustella aiheesta asiantuntijan kanssa maksutta.

Yrityksen arvonmääritykset

Operatiivinen yhtiö muodostaa usein suuren osan yrittäjän varallisuudesta. Sen arvo kannattaa määrittää kokonaisvarallisuuden hahmottamiseksi, vaikka et suunnittelisikaan yrityksen myyntiä. Mikäli yrityksesi tekee tulosta yli miljoona euroa vuodessa, teemme yksityiskohtaisemman arvonmäärityksen maksutta.

"Yrityksen arvot ja osaaminen kannattaa siirtää uudelle yrittäjäpolvelle hyvissä ajoin ennen varallisuuden siirtämistä."

Esa Pensala johtaja, varainhoitopalvelut

Yrittäjän tukena

Yrittäjän kokonaisvarallisuudesta suurin osa on yleensä sijoitettuna operatiivisen yhtiöön. Yrityksen arvon määrittämine on keskeistä, vaikka yrittäjällä ei olisi suunnitelmissa yrityksen myynti, koska on tärkeää ymmärtää yrittäjän kokonaisvarallisuus ja sen osien arvo. Katso videolta, miten Evli voi auttaa sinua.

Evli Private Banking - Yrittäjän tukena.