Evli Corporate Finance

Evli Corporate Finance on riippumaton toimija, joka tarjoaa taloudellisia neuvontapalveluja pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa toimiville asiakkaille ja yrityksille. Olemme noin 20 ammattilaisen tiimi, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa. Vanhemmat osakkaamme ovat työskennelleet yhdessä tiiminä yli 20 vuotta. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja seurata tiivisti asiakkaiden liiketoiminnan kehittymistä. Tarjoamme globaalia palvelua kansainvälisen verkostomme kautta, ja täydennämme taloudellista neuvontaamme monialaisella Senior Advisor-verkostolla.

Olemme vuodesta 2015 lähtien toimineet neuvonantajana yli 70 yrityskaupassa

Vaikka toimimme laaja-alaisesti talouden eri sektoreilla, meille on vuosien myötä karttunut runsaasti kokemusta terveydenhuollosta, kulutustavaroista, IT- ja ohjelmistotoimialasta sekä kaivostoiminnasta ja raaka-aineista. Asiakaskuntaamme kuuluu yrittäjiä, pienyrityksiä, pääomasijoittajia ja suuryrityksiä. Osana Suomen johtavaa varainhoitoyhtiötä voimme tarjota asiakkaillemme lukuisia sijoittajakontakteja niin Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin sekä kattavaa taloudellista osaamista. Riippumattomana tahona voimme tarjota neuvontaa objektiivisesti ilman intressiristiriitoja.

Yrityskaupat

Neuvomme asiakkaita yritysostoissa ja -myynneissä sekä fuusioissa. Huolehdimme yrityskaupan analysoinnista, strategiasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Hyödynnämme tehokkaasti sitä kokemusta, joka meille on kertynyt sadoista yrityskaupoista viimeisen 20 vuoden aikana.

Pääomamarkkinat

Autamme julkisia ja yksityisiä yrityksiä hankkimaan oman tai vieraan pääoman ehtoista rahoitustajulkisilta säännellyiltä markkinoilta. Neuvomme ostaja- tai kohdeyritystä julkisten ostotarjousten yhteydessä. Toimimme johtavana neuvonantajana, kun yritys haluaa listautua pörssiin Suomessa tai Ruotsissa. Tarjoamme strategista neuvonantoa omistajille ja yritysten hallitukselle ja annamme arvonmäärityslausuntoja.

Sustainable Corporate Finance

Kehitämme liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista tavoitteenamme luoda vahva tiimi ja kestäviä asiakassuhteita.

Kutsumme tätä toimintamallia nimellä Sustainable Corporate Finance.

 

 

Filosofiamme

Kehitämme liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista tavoitteenamme luoda vahva tiimi ja kestäviä asiakassuhteita. Kutsumme tätä toimintamallia nimellä Sustainable Corporate Finance. Meillä on yrittäjähenkinen organisaatio, joka varmistaa ammattimaisen toteutuksen. Vanhemmat asiantuntijamme ovat mukana projektityöskentelyssä alusta loppuun. Tiivis asiakastyöskentely ja asiakkaidemme toiminnan kehittymisen seuraaminen ovat meille ensisijaisia. Koska meistä on tärkeää tutusta asiakkaisiin henkilökohtaisesti, järjestämme jatkuvasti esim. triathlon-, uinti- ja pyöräilytapahtumia, joihin myös itse osallistumme.


Vanhemmat osakkaamme ovat toimineet tiiminä yli 20 vuotta

Vanhemmat osakkaamme ovat työskennelleet yhdessä tiiminä yli 20 vuotta. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja seurata tiiviisti asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymistä. Tarjoamme globaalia palvelua kansainvälisen verkostomme kautta, ja täydennämme usein taloudellista neuvontaamme monialaisella Senior Advisor-verkostolla.

Tiimi

Yli 20 henkilön tiimi palveluksessasi.

Tutustu asiakasreferensseihimme

(englanniksi)

Sell-side

09/2020

Pisla has successfully been sold to Volati

Evli acted as advisor to the Sellers

Sell-side

06/2020

Larodan has successfully been sold to ABITEC, a subsidiary to Associated British Foods

Evli acted as advisor to the Sellers

Financing

05/2020

Haldex AB extended its credit facilities of more than SEK 1.2 billion, and completed a ten percent directed share issue of SEK 157 million

Evli acted as advisor to Haldex

Yhteystiedot