Evli Corporate Finance

Evli Corporate Finance on riippumaton toimija, joka tarjoaa taloudellisia neuvontapalveluja pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa toimiville asiakkaille ja yrityksille. Olemme noin 20 ammattilaisen tiimi, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa. Vanhemmat osakkaamme ovat työskennelleet yhdessä tiiminä yli 20 vuotta. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja seurata tiivisti asiakkaiden liiketoiminnan kehittymistä. Tarjoamme globaalia palvelua kansainvälisen verkostomme kautta, ja täydennämme taloudellista neuvontaamme monialaisella Senior Advisor-verkostolla.

Olemme vuodesta 2015 lähtien toimineet neuvonantajana yli 70 yrityskaupassa

Vaikka toimimme laaja-alaisesti talouden eri sektoreilla, meille on vuosien myötä karttunut runsaasti kokemusta terveydenhuollosta, kulutustavaroista, IT- ja ohjelmistotoimialasta sekä kaivostoiminnasta ja raaka-aineista. Asiakaskuntaamme kuuluu yrittäjiä, pienyrityksiä, pääomasijoittajia ja suuryrityksiä. Osana Suomen johtavaa varainhoitoyhtiötä voimme tarjota asiakkaillemme lukuisia sijoittajakontakteja niin Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin sekä kattavaa taloudellista osaamista. Riippumattomana tahona voimme tarjota neuvontaa objektiivisesti ilman intressiristiriitoja.

Yrityskaupat

Neuvomme asiakkaita yritysostoissa ja -myynneissä sekä fuusioissa. Huolehdimme yrityskaupan analysoinnista, strategiasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Hyödynnämme tehokkaasti sitä kokemusta, joka meille on kertynyt sadoista yrityskaupoista viimeisen 20 vuoden aikana.

Pääomamarkkinat

Autamme julkisia ja yksityisiä yrityksiä hankkimaan oman tai vieraan pääoman ehtoista rahoitustajulkisilta säännellyiltä markkinoilta. Neuvomme ostaja- tai kohdeyritystä julkisten ostotarjousten yhteydessä. Toimimme johtavana neuvonantajana, kun yritys haluaa listautua pörssiin Suomessa tai Ruotsissa. Tarjoamme strategista neuvonantoa omistajille ja yritysten hallitukselle ja annamme arvonmäärityslausuntoja.

Sustainable Corporate Finance

Kehitämme liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista tavoitteenamme luoda vahva tiimi ja kestäviä asiakassuhteita.

Kutsumme tätä toimintamallia nimellä Sustainable Corporate Finance.

 

 

Filosofiamme

Kehitämme liiketoimintaa ja henkilöstön osaamista tavoitteenamme luoda vahva tiimi ja kestäviä asiakassuhteita. Kutsumme tätä toimintamallia nimellä Sustainable Corporate Finance. Meillä on yrittäjähenkinen organisaatio, joka varmistaa ammattimaisen toteutuksen. Vanhemmat asiantuntijamme ovat mukana projektityöskentelyssä alusta loppuun. Tiivis asiakastyöskentely ja asiakkaidemme toiminnan kehittymisen seuraaminen ovat meille ensisijaisia. Koska meistä on tärkeää tutusta asiakkaisiin henkilökohtaisesti, järjestämme jatkuvasti esim. triathlon-, uinti- ja pyöräilytapahtumia, joihin myös itse osallistumme.


Vanhemmat osakkaamme ovat toimineet tiiminä yli 20 vuotta

Vanhemmat osakkaamme ovat työskennelleet yhdessä tiiminä yli 20 vuotta. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja seurata tiiviisti asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymistä. Tarjoamme globaalia palvelua kansainvälisen verkostomme kautta, ja täydennämme usein taloudellista neuvontaamme monialaisella Senior Advisor-verkostolla.
Tiimi Yli 20 henkilön tiimi palveluksessasi.

Tutustu asiakasreferensseihimme

(englanniksi)
Financing
06/2021

Enersense has transferred to the official list of Nasdaq Helsinki and successfully completed a directed share issue of EUR 16 million

Evli acted as advisor to Enersense and lead manager of the share issue

Financing
06/2021

Netum has successfully completed its IPO of EUR 8 million on Nasdaq First North Helsinki

Evli acted as Lead Manager

Buy-side
05/2021

FSN Capital has successfully completed the acquisition of Omegapoint

Evli acted as advisor to FSN Capital

Yhteystiedot