<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=119012332130366&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Perinteet kasvattavat uuden sukupolven salkunhoitajia

Miksi perinteillä on merkitystä sijoitusmaailmassa ja laajemmin yrityskulttuurissa? Kuinka perinne määritellään, ja kuinka se valjastetaan tekemään töitä sijoittajien ja yrityksen hyväksi?

Perinne on Evlin korko-osaamisen ytimessä. Eri sukupolvet jakavat tietoa keskenään ja tekevät yhdessä työtä osaamisen kasvattamiseksi ja uuden oppimiseksi. 

Eurooppalaisten salkunhoitajien TOP 1%:ssa

Korkosijoitusjohtaja Juhamatti Pukka ja seniorisalkunhoitaja Jani Kurppa kuuluvat eurooppalaisten salkunhoitajien parhaaseen yhteen prosenttiin Citywiren Euro Stars -vertailussa (mukana 16 500 salkunhoitajaa).*

JMJ_Skating

maunu legacy fi

Mitä perinne tarkoittaa?

Perinne auttaa tekemään oikeita päätöksiä ja helpottaa päätösten takana seisomista. On tiedettävä, milloin kannattaa iskeä ja milloin perääntyä. Eikö niin Juhamatti? Katso video!

 

Tähtisalkunhoitaja Jani Kurppa on esimerkki perinteestä

Salkunhoitaja_Jani Kurppa

Seniorisalkunhoitaja Jani Kurppa on yksi Evlin huippusalkunhoitajista. Keskustelimme hänen kanssaan, mitä salkunhoitajalta nykypäivänä vaaditaan ja kuinka ala on viime vuosien aikana muuttunut. Mikä saa Janin kukoistamaan Evlissä? Lue haastattelu  

Vertailun hyvä sijoitus on todiste osaamisesta ja pitkän aikavälin tuloksista. Se on myös osoitus arkityön merkityksestä. 

– Juhamatti Pukka, korkosijoitusjohtaja

Mikä rooli perinteellä on menestyksessä? Kuuntele Evli Podcast!

Evli Podcastien toisessa sarjassa pureudumme perinteen rooliin sijoitusalalla sekä Evlin näkemykseen perinteen merkityksestä. Kuuntele asiantuntijoitamme. Podcastit ovat englanninkielisiä.

Osa 1: Menestyksen salaisuus

Juhamatti Pukka on erittäin lahjakas korkosijoitusjohtaja ja nuorin AAA-reittauksen saanut salkunhoitaja. Hän kertoo, mitä menestyvältä salkunhoitajalta vaaditaan.

Osa 2: Perinne

Kaksi eri sukupolvea edustavaa tiimin jäsentä, korkosijoitusjohtaja Juhamatti Pukka (yli 10 vuotta Evlissä) ja Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki (lähes 25 vuotta Evlissä), puhuvat Evlin arvoista ja perinteen merkityksestä alalla sekä laajemmin. 

Osa 3: Luokitukset

Evlin Petter von Bonsdorff keskustelee Citywirella yli 14 vuotta työskennelleen Dr Nisha Longin kanssa. He syventyvät salkunhoitajavertailun metodologiaan sekä luokitusten merkitykseen rahastoyhtiöiden ja koko alan näkökulmasta. 

 

Citywire Euro Star -salkunhoitajat:

juhamattipukka_200x200

Juhamatti Pukka

 • KTM, korkosijoitusjohtaja, salkunhoitaja
 • 36 vuotta, syntynyt Tampereella
 • Työskennellyt korkomarkkinoilla vuodesta 2008
 • Evli Lyhyt Yrityslaina -rahaston salkunhoitaja
 • Juhamatti on innokas jääkiekon pelaaja ja nauttii myös metsästyksestä
janikurppa_200x200

Jani Kurppa

 • KTM, seniorisalkunhoitaja
 • 43 vuotta, syntynyt Salossa
 • 15 vuoden kokemus korkomarkkinoilta
 • Evli Pohjoismaat Yrityslaina -rahaston salkunhoitaja 
 • Euroopan salkunhoitajien parhaan prosentin joukossa
 • Harrastaa maastohiihtoa ja suunnistusta

*Citywiren Euro Stars -vertailu listaa 250 parasta salkunhoitajaa läpi omaisuusluokkien. Citywiren tietokantaan kuuluu 16 500 nimeä.

Haluatko lisää tietoa? 

Ota yhteyttä