Evlillä 20 vuotta - enkä ole koskaan katunut

Jukkakurkibanneri

Jukka Kurki, johtaja

Toimin Evlissä  johtajana sekä instituutio- ja yhteisöasiakkaiden asiakasvastaavana. Olen pitkän linjan evliläinen ja Evlissä olen viihtynyt jo 20 vuotta.

Miten päädyit Evlille?

Olin aiemmin Suomalaisessa Säästöpankissa ja Sampo-Yhtiöissä yhteensä noin 10 vuotta, kunnes vuonna -98 evliläinen tuttuni pyysi minua Evliin. Vuonna 2000 sitten tein työsopimuksen ja tällä tiellä olen, koskaan en ole päätöstäni katunut!

Mikä Evlissä on vuosien varrella pysynyt samana? Entä mikä muuttunut?

Evli on täysin poikkeuksellinen Suomessa finanssialassa, sillä 20 vuotta palvellut evliläinen on vasta keski-ikäinen. Avainhenkilövaihtuvuus on täysin olematonta, näin on aina ollut. Evlistä on kasvanut yksi huippuammattimainen, iso organisaatio.

Jukka kurki vanha käyntikortti

Jukka Kurjen käyntikortti vuodelta 2006.

Mikä motivoi sinua jatkamaan Evlillä?

Ehdottomasti mielettömän hyvä yhteishenki, sekä työkavereiden fiksuus ja ystävällisyys. Lisäksi tekeminen on todellista korkean moraalin työskentelyä.

Minkä neuvon antaisit nuorelle itsellesi?

Stressaa vähemmän ja nauti enemmän!

Haluaisitko kertoa jonkun hauskan, mieleenpainuneen tapauksen?

Vuonna 2000 Evli juhlisti 15 – vuotistaivaltaan Helsingin Telakalla. Meidät vuonna 2000 aloittaneet evliläiset kutsuttiin kaikki lavalle esittäytymään, meitä oli niin monta ettei lava oikein riittänyt. Todella moni jatkaa edelleen Evlillä. Mahtavaa!

Jukka Kurjen ura Evlissä

  • 2000-2001 - Private Banker
  • 2001-2007 - Assosicate Director, Institutional Asset Management
  • 2007 -> Director, Institutional Asset Management