Evli Emerging Frontier -rahasto kolme vuotta - viisi tähteä Morningstarilta

VietnameseLantern600x300.jpg

Evli Emerging Frontier -rahasto on pärjännyt kentällä poikkeuksellisen hyvin. Se sijoittaa varansa nopeasti kasvaviin pieniin ja keskisuuriin kehittyviin maihin ja etsii laatuyhtiöitä, joilla on erittäin houkutteleva arvostustaso, vahvaa kasvua ja kulutuspainotteista toimintaa. Keihäänkärkenä ovat olleet tiukat fundamentaaliset vaatimukset sekä paikan päällä tehtävä yritysanalyysi.

Kilpailijoista poikkeava sijoitusstrategia on ollut menestyksekäs koko kolmevuotisen toiminta-ajan. Rahasto on tuotoltaan parhaassa 1 %:ssa kehittyviin maihin sijoittavien rahastojen tuottovertailussa.* Kolmevuotispäivän kunniaksi rahasto sai heti täydet viisi tähteä Morningstarilta.

Järjestämme webinaarin, jossa Evli Emerging Frontierin strategiasta ja yritysanalyysistä vastaava Ami Kemppainen kertoo lisää rahaston ainutlaatuisesta sijoitusstrategiasta sekä tuoreimmista kehittyviä markkinoita koskevista näkemyksistään.

Lue myös Amin blogikirjoitus helmien löytämisestä kehittyviltä markkinoilta.

* Lähde: Bloomberg, 11.8.2016. Kaikki maailmanlaajuiset kehittyvien markkinoiden rahastot, joista saatavilla tuotto ja päivittäinen volatiliteetti. Vertailusta poistettu vivutetut rahastot, mikrorahastot (AUM < 5M €), maa/aluekohtaiset rahastot, rahastojen rahastot ja feeder-rahastot.

 

 

 

New Call-to-action